2777
2789
عنوان

بچه ها کمک😑

176 بازدید | 13 پست

بچه هاااا بیاین😐

ما چن تا همکار تو یه تیم هستیم یه سریا که قدیمین اوکی حقوقشون بیشتر،یکی بعد از ما اوومده دو س ماهه کااارشم نصف ما گفته حقوق منو اضافه کنید بدو بدو ی تومن اضافه کردن😑😑تو جلسه گفتم ما اینجا چیم دقیقا؟گفتن نه بررج دگ شمام اضافه میکنیم🤣🤣زر میزننا چون از ماه بعد کار ما وارد رکود میشههه

حررصم گرررفته ما هر بار گفتیم زیاد کنین حقوق مارو گفتن فرووش کمهه

آهان راستی وامم میخوان بهش بدن😟😟

منم ریدم تو جلسه بهشون البته مودبانه اومدم خونه،جلو همشون گفتن شما به ما ظلم کردین😒

حالا شنبه چیکا کنم ؟ بگم به رئیس اصلیمون؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا 💩 خانم از روستا فرار کرده‌ شانس داره😑😑البته توهین به روستاییا نشه 

بهتره بگم هنربیانش خیلی خوبه ها،زود جواب گرفته .یکم دقت کن به رفتاراش متوجه میشی.منم خیلی ها رو دیدم اینطوری بودن ،خیلیی زرنگن 

بهتره بگم هنربیانش خیلی خوبه ها،زود جواب گرفته .یکم دقت کن به رفتاراش متوجه میشی.منم خیلی ها رو دیدم ...

آره قبوول دارم مارمولک😐ولی من خودم کارم جوریه خ زبون دارم فن بیانم اوکیه،شرکت ما رئیساش بی وجدانن

آره قبوول دارم مارمولک😐ولی من خودم کارم جوریه خ زبون دارم فن بیانم اوکیه،شرکت ما رئیساش بی وجدانن

خب چشمون سیاه حواست خیلی باشه به این رئیس شرکت ها.یه وقت بی انصافی بیشتر نکنن واسه حقوقت

خب چشمون سیاه حواست خیلی باشه به این رئیس شرکت ها.یه وقت بی انصافی بیشتر نکنن واسه حقوقت

یا حقوق اونم مث ما میشه یا ما هم زیاد میکنن اگ ب قیمت از دست دادن کارم باشه کووتاه نمیام تو گرفتن حقم

یا حقوق اونم مث ما میشه یا ما هم زیاد میکنن اگ ب قیمت از دست دادن کارم باشه کووتاه نمیام تو گرفتن حق ...

انشالله که درست میشه .همین روزا تاپیک موفقیت تو گرفتن حقت رو میزنی انشالله💌🤭