2777
2789

بی بی چک زده بودی ؟

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

امضات

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نزدم آخه دو روز خونریزی داشتم گفتم حتما پریود شدم ولی همش دو روز بود 

قبلا بیشتر بود ؟ 

علایمی هم داشتی؟ 

خواستی یه آزمایش یا بی بی چک بزن تا خیالت راحت بشه. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
قبلا بیشتر بود ؟  علایمی هم داشتی؟  خواستی یه آزمایش یا بی بی چک بزن تا خیالت راحت بشه.& ...

قبلا همیشه هفت روز بود. 

علائم هم چیزی حس نمیکنم. 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

قبلا همیشه هفت روز بود.  علائم هم چیزی حس نمیکنم.

هفت روز بوده. خوب دو روز واقعا کمه براش 

هفت روز بوده. خوب دو روز واقعا کمه براش 

آره خودمم متعجبم باید یه بی بی چک بزنم خیالم راحت شه. 

لک لانه گزینی میدونی چقدر میشه؟ 

چون این دو روز خونریزیم شدت داشت مثل همیشه 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

آره خودمم متعجبم باید یه بی بی چک بزنم خیالم راحت شه.  لک لانه گزینی میدونی چقدر میشه؟  ...

متفاوته در افراد 

بعضی فقط یه لک بعضی‌ها بیشتر 

یه بی بی چک چند روز دیگه بزن و خیال خودت راحت کن