2777
2789
عنوان

زندگی ایده آل

320 بازدید | 30 پست

من بیست و شش سالمه تا حالا کارخاصی نکردم  از خودم  ب شدت  شاکیم  ب  نظرتون  واس ایندم چیکار کنم    ن درس خوندم  ن کاری  بلدم  خیلی  سرخورده  شدم  خوشحال میشم نظراتتونو  بشنوم

خب برو یه کلاس چیزی یاد بگیر

باشگاه برو و ورزش کن

اعتماد به نفستو ببر بالا

خوب بپوش و بگرد و به خودت برس 

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
خب برو یه کلاس چیزی یاد بگیر باشگاه برو و ورزش کن اعتماد به نفستو ببر بالا خوب بپوش و بگرد و به خ ...

ورزش  میکنم   چ کلاسی  برم ک  بتونم  کسب درامد کنم  چون پولی ندارم ک ب خودم برسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم هیچ ادم موفقی از شکم مادرش موفق نشده هرکدوم از یجایی و از صفر شروع کردن

من خودم برای دانشگاهم خیلی تصورات داشتم ولی نشد رشته ی دلخواهموبیارم ولی سعی میکنم یه راه دیگ برم 

خیلیییی درگیر بودم خیلی احساس شکست کردم و هنوزم نتونستم باش کنار بیام ولی حرف استادم توی گوشمه ک میگفت تو الان نمیتونی به خودت بگی ادم موفق یا شکست خورده،موفقیت یا شمست تو ده سال ذیگ بنا به تلاشت مشخص میشه

شاید رشته ی دانشگاهم اونی نشد ک میخواستم ولی میجنگم برای رسیدن به هدفم

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..
ورزش  میکنم   چ کلاسی  برم ک  بتونم  کسب درامد کنم  چون پولی ندارم ک ب ...

الان مثلا خیاطی برو یاد بگیر فقط کمی سرمایه اولیه میخواد بعد که بهتر یاد گرفتی سریع سرمایه ات بر میگرده 

یا آرایشگری یا گل دوزی یا آشپزی یا کیک پزی و.....

اینها کار هایی هستن که تو خونه میشه انجام داد گلم

ببین بیشتر به چی علاقه داری

وقتی تو کارت پیشرفت کردی دست و بالت باز میشه و میتونی رو خودت خرج و کنی و برسی

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
الان مثلا خیاطی برو یاد بگیر فقط کمی سرمایه اولیه میخواد بعد که بهتر یاد گرفتی سریع سرمایه ات بر میگ ...

خیاطی  اصلا دوس ندارم  ولی اشپزی  کیک پزی خوشم میاد