2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 59 پست
امکانش هست چون منم اینجوری بودم 

واقعأ 

زحماتتون میشه بگی چطوری بود خواهشن

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر من چند بار تاید زد سرش خوب شد ولی خب موها رو خشک می کنه

تاید چی کار میکنه

من به ساق مو زدم ولی میترسم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
ما وحواهرینام دو سال درگیرش بودیم یه قطره پیدا کردیم زدیم خوب شد😊😊

قطره چی

تاید چی کار میکنه من به ساق مو زدم ولی میترسم

نمی دونم ولی مادرم زد سه تا دونه شپش افتاد بعد تخما تو سرش مرده بودن. شاید رو سر شما مضر باشه همون شامپو رو بزن. 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

واییی ما ام از دختر داییمون گرفتیم 

حالا خواهرم نمی یاد سس بزنه که از کله اش بره  مثل گاوووو خواهرم 

یک روز درمیون سس ماینوز بهروز رو با سرکه رقیق کن بزار یک ساعت بمونه بعد تو حموم زیر اب شنوه شپش بکش ایشالا میره ولی ببین اگه میذارن موهاشونو کوتاه کن 

ما دفعه قبل چند سال پیاین کار رو کردیم 

سرکشم انگور باشه

تا یک هفته ادامه بده 

حواست باشه هر دفعه که میرن هموم روتختی و روبالشی رو عوض کن پتوشونم بنداز تو افتاب

واییی ما ام از دختر داییمون گرفتیم  حالا خواهرم نمی یاد سس بزنه که از کله اش بره  مثل گاو ...

چه دردسری افتادیم

من هر روز میرم حموم لباسامو هم پلمپ کردم

ولی چن ماه نمیره

قطره چی

گیاهیه عکسشو الان میزارم فقط باید قبل بری حموم سرتو تمیز بشوری بزاری کامل کامل خشک بشه بهد هفت قطره تو هفت جای مختلف بزنی سرت تا دوروزم حموم نری دیگه کلا پاک میشن بهد پن از قم سفارش گرفتم

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰