2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 59 پست
شامپو شپش رو لا مسواک بکش به سر  + براشون تو سرکه سیب  بزن بعد حموم بکش به سرش و  سر ...

چن بار این کارو بکنم عزیزم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون گلم حتما میگیرم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
آره خیلی خوبه 

من دوبار بابلیس کشیدم تافت زدم،،لعنتی ها نمیرن

عجیب خارش دارم

چه شامپویی زدی

اسمشو نمیدونم نگاه میکنم

عکس میزارم خیلی بدرد نخوره

اسمشو نمیدونم نگاه میکنم عکس میزارم خیلی بدرد نخوره

اخه من قبلا شپش داشتم این شامپورو زدم خوب بود شامپو دایلیس اگه خواستی بگیری به داروخونه بگو چن ساله هستین که یه موقع ضرر نداشته باشه

بعد اینکه موهاتونو با این شاته دتدونه ریزا توی پارچه شونه کنید در حد امکانم کوتاه کنید موهاتونو.

اگه میتونید تو آفتاب بشینین تخم هاشونو بگیرین بریزین تو دستمال و بندازین دور جایی پخش نشه که زیاد شه 

همش شونه کنید موهاتونو مخصوصا با شونه ریز تخماشونم بگیرین هر روز هر ساعت که بیکارین

ملحفه هاتو اگه میتونی با اب داغ بشور اگه نه یه اتو ساده بکش روش

من اینکارارو کردم خوب خوب شدم

اخه من قبلا شپش داشتم این شامپورو زدم خوب بود شامپو دایلیس اگه خواستی بگیری به داروخونه بگو چن ساله ...

ممنون مهربون

موهام که کوتاه مصری

هر روز شانه میکنم تو تراس

چن روز نبود

ولی صبح رفتم حموم و موهای خیس شونه کردم دو تا در اومد  

ممنون مهربون موهام که کوتاه مصری هر روز شانه میکنم تو تراس چن روز نبود ولی صبح رفتم حموم و موهای ...

خواهش میکنم

اره این چیز عادیه به مرور خوب میشه ولی این شامپو عالیه امتحان کنید

تو اینه کنارای گوشتونو نگاه کنید تخماشو بگیرین این کارم خوبه

خواهش میکنم اره این چیز عادیه به مرور خوب میشه ولی این شامپو عالیه امتحان کنید تو اینه کنارای گوشت ...

سر مامانم زخم شده

میشه از شپش باشه