2777
2789
عنوان

بگم یا نگم!؟

82 بازدید | 8 پست

سلام من ۶_۷ ماهی میشه که با یه پسری صحبت میکنم یه نسبت فامیلیم دارن که البتع خیلی خیلی دوره و من تاحالا از نزدیک ندیدمش فقط میدونم که ی نسبتی هست

خیلی باهم راحتیم پسر خوبیه توی مجازی باهم آشنا شدیم میتونم بگم با اینکه خیلی کم میشناسمش اما یکی از بهترین رفیقامه و همیشه باهم درددل میکنم مثل خواهر برادریم باهم و من دوستش دارم البته اینو بگم که این حس اصلا از عشق و این چیزا نمیاد و اصلا اینجوری نیستیم باهم فقط یه حس رفاقته و تو فاز رل زدن و اینا نیست اصلا

من قبلا یه مسائلی رو از داداشم پنهون کردم که ربطی به این موضوع نداره اما از دستم ناراحت شد. من هرکاری کنم و هرچیو پنهون کنم یا دروغ بگم خیلی سریع میفهمه و خیلییی حواسش جمع بهش قول دادم که هر کاری کردم و هرچی شد همیشه بهش بگم.حلا نمیدونم بهش بگم یه رفیق دارم که پسره!؟ اصلا درسته! چون واقعا دلم نمیخاد که بازم چیزیو پنهون کنم از طریفم این پسره رو نمیتونم بیخیال شم با اینکه مجازیه اما از خیلی رفیقای واقعیم بهتره.لطفا کمکم کنید که چکار کنم چطوری بگم

خداییش داداشم روشن فکره اما بجاشم خیلی زیاد تعصبی و فکر نکنم اجازه بده که من با اون رفیقم صحبت کنم و میترسم که عصبانی بشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با پسره کات کن

یعنی انقد مهمه؟

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
حتما مهمه دیگ😐

خود دانی 

ولی داداشت  و اعتمادش مهم تره 

اگه میتونی بگو بهش

ولی فک نکنم راحت کناربیاد

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃