2789
عنوان

یک صلوات

29 بازدید | 4 پست

میشه با دل های پاکتون یه صلوات برا ازدواج من بفرستید شنیدم دعای شما نی نی سایتی ها در حق هم مستجاب میشه  منم مهمون کنید به یک صلوات انشالله خودتون هم حاجت روا بشید منم دعا کنید یه ازدواج خوب نصیبم بشه شاید دعای یکی از شما در حقم مستجاب شد 

کاربر قدیمی هستم   امیدوارم تو زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشین،همه چی خوب و درست سر جاش باشه،اما اگه خدای نکرده یه وقت گره کوری به زندگیتون افتاد،خدا رو قسم بدین به ناامیدی حضرت عباس لحظه ای که کنار نهر علقمه چشمش به مشکی بود که دیگه آب نداشت و چشم دیگه اش به سوی خیمه بود که دیگه روی رفتن نداشت خدایا هیچکس به حق حضرت عباس ناامید نشه .التماس دعا 

فرستادم برای منم دعا کن

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ تا فرستادم

ممنون از شما

کاربر قدیمی هستم   امیدوارم تو زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشین،همه چی خوب و درست سر جاش باشه،اما اگه خدای نکرده یه وقت گره کوری به زندگیتون افتاد،خدا رو قسم بدین به ناامیدی حضرت عباس لحظه ای که کنار نهر علقمه چشمش به مشکی بود که دیگه آب نداشت و چشم دیگه اش به سوی خیمه بود که دیگه روی رفتن نداشت خدایا هیچکس به حق حضرت عباس ناامید نشه .التماس دعا 
فرستادم برای منم دعا کن

باشه حتما