2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی

249 بازدید | 29 پست

سلام به همگی😊

دوستای گلم من میخوام ماشین ظرفشویی بخرم،اما نمیدونم واقعا کاربردی هست یا نه؟ از کسانی که دارن میخوام لطفا نظراتشون رو بهم بگن

اگر که راضی هستین لطفا بگین چه مارک و چه مدلی خوبه واینکه چه آپشن هایی بیشتر باید مدنظر باشه

ممنونم🌹

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم دارم خیلی استفاده میکنم 

مال من ال جی

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم

من الجی دارم عالیه از نظر شست و شو ولی فقط وقتی مهمون دارم استفاده میکنم اونم بخاطر اینکه ظرفا تمیز میشن و لک نمیمونه و نیازی به دستمال کشیو خشک کردن هم نداره راحت جمع میکنم میذارم سر جاشون , اما تو حالت عادی استفاده نمیکنم چون میگم این چندتا دونه بشقابو با دست بشورم زودتر کارم را میفته

من چهارده ساله دارم، عالیه ، هرروز ، گاهی دوبار در روز استفاده میشه، هرچی میخوریم از صبح میذارم اون تو، شب موقع خواب روشن میکنم، یا اگه مهمون داشته باشیم یا مصرف ظرف بیشتر باشه مسلما بیشتر 

عه😐اون مرده اومد نصب کنه اینو گفت بهم😐

شاید مدل ماشین فرق میکنه، البته برنامه نیم ساعت من فقط وقتی مهمون داشته باشم لیوان‌ها و پیشدستی میذارم ظرفهای خیلی کثیف خوب تمیز نمیشه 

من چهارده ساله دارم، عالیه ، هرروز ، گاهی دوبار در روز استفاده میشه، هرچی میخوریم از صبح میذارم اون ...

والا من امروز د‌وتاکاسه دوتا قابلمه گذاشتم پر شد ک  بلد نیستم هموز چطور بذارم ولی روشنش نکردم اومدیم خونه پدرشوهرم فردا برم روشن کنم😀