2777
2789
عنوان

تب کودک.لطفا راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 35 پست
چرا الکی میگی کروناس.. شاید ویروس دیگه ای باشه

مارفتیم دگتربهمون نگفت کروناس پرسیدیم جواب نداد.رفتیم تست گرفتیم کرونابود.دگترابیشترش نمیگه میگه دارومصرف کن اومدیم بهش گفتیم تست دادیم گفت چراهمین دارواستفاده کنیدخوب میشیدگفتیم کروناداریم گفت میدونم گفت همینااستفاده کن دگترانمیگن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دکتر گفت کرونا نیس

چیزی نگفت ماهم رفتیم نگفت گفت دارومصرف کن تاتست دادیم مثبت شدبدشم رفتم پرسیدم چرانگفتین گفت مهم نیس دارومصرف کن بمون میگفت گلوتون چرک کرده حالاهردگتری فرق میکنه چون دگترنمیخادادموبترسونه حالاایشالله ک چیزی نیس اون شربت سفیدوبدع یادت نره

عزیزم پسرمنم تب خالی داشت من کروناداشتم پسرمم بعدمن تب کرد با پروفن تبش قطع شد استامینافن جواب نمیدا ...

اره استامینافن جواب نمیده واسه پسرم پروفن وشیاف بهتر میکنه

احتمالا یه جایی عفونت داره واسه همین تبش قطع نمیشه,سفکسیم رو چتد رو بده تا عفونتش برطرف شه تا عفونت داره تبش قطع نمیشه پسر من چند روز پیش 6روز تب کرد دکتر گفت گلوش عفونت داره بعد که تبش کم کم قطع شد پوستش دون دون شد قرمز بعد خوب شد

ما وقتی تبش پایین نمیومد 1/3شیاف دیکلوفناک استفاده میکردیم زود پایین میومد

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
اره استامینافن جواب نمیده واسه پسرم پروفن وشیاف بهتر میکنه

انشالله خوب میشه تامیتونی آب بده بخوره...عسل آب لیمو...آب سیب...بعد سیب زمینی بذارروپوستش خنک میشه...توآب پاشویه یکم نمک بریز بزن به جای خصوصیش(بزن تونت میگن تب رو میاره پایین برااطمینان تونت سرچ کن)

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️