2777
2789
عنوان

انرژی منفی

88 بازدید | 11 پست

تا حالا شده بخواید کاری رو انجام بدید یا جایی برید و اینو به دوستتون بگید بعد فردا اون اتفاق نیوفته ؟ و یا اونجا نرید و اون چیز رو نخرید دلیل این میتونه چی باشه حسودی اون فرد که باهاش انرژی منفی میرسونه ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نہ ممکنہ اگر میرفتم اتفاق بدی می افتاد

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
دلیلش این نیست بیخود گردن اون دوست بیچارت ننداز

برای یه بار دوبار نبوده خیلییی زیاد اتفاق افتاده بوده خودمم یه جا خونده بودم که وقتی کسی انرژی منفی میفرسته این اتفاقا میوفته و من امتحان کردم هر وقت از برنامه هام نمیگم به اون فرد همه چی عادی پیش میره و اکیه  ......

برای یه بار دوبار نبوده خیلییی زیاد اتفاق افتاده بوده خودمم یه جا خونده بودم که وقتی کسی انرژی منفی ...

اگه واقعا اینجوری فک میکنی بدون اینکه بهش بگی و یا بی احترامی کنی بهش باهاش کات کن

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
اصلا کائنات اینه هر چیو بگی جور نمیشه تا دلتتتتت بخواد اینجوری شده این ماه قرار بود با حقوقم حلقه ان ...

منم هر موقع پولی رو میخوام خرج چیزی کنم که جلو جلو میگم تا اون پول برسه به دستم یه چاله ای هم براش کنده میشه