2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ما بعد 4 سال با کلی قرض، البته بگم از اول از صفر شروع کردیم و کسی کمکمون نبود وگرنه زودتر از اینا میخریدیم

و متاسفانه به گرونی خوردیم و اطرف تهران تونستیم بخریم نه تو تهران

11 سال 🥺🥺

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
ما بعد 4 سال با کلی قرض، البته بگم از اول از صفر شروع کردیم و کسی کمکمون نبود وگرنه زودتر از اینا می ...

ما هم شمالیم همسرم میگم حالا حوالی شهرها هم بشه عیبش چیه یه خونه کوچیک بخریم ولی میگه باید جای خوب بخریم که گرونه. پس انداز داریم ولی خب نصف پول خونه بشه تهش ... پدرشوهرم پولداره اما انتطار کمک ازش نداریم . این گرونی ها رو که میبینم حس میکنم هیچ وقت خونه دار نمیشیم

خوشبحالتون ... ایشالله که بسلامتی

مرسی عزیزم

الان خیلی سخته خونه دار شدن تو این شرایط اقتصادی 

اما غیر ممکن نیست.

ان شاالله به زودی میشی

فقط یه کم ایده آل گرا نباشید.

خونه اول ماهم طبقه چهارم بود بدون آسانسور و سه واحدی

من 6سال از عروسیم میگذره هنوز مستاجریم برا خونه دار شدنمون دعا کنین 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
ایشالله بسلامتی ، خیلی اجاره بودن سخته ؟ اسباب کشی و اینا چطور ؟

دوسال تو یه اتاق  خونه مادر شوهرم  اینا با دوتا جاری زندگی کردم  بعدش خونه اجاره کردیم خیلی سخت گذشت تا پارسال 

کار بنایی خونمون تموم شد الان یه ساله نفس راحت دارم میکشم 

خدایا شکرت