2777
2789
عنوان

دعا و سرکتاب 🤔🙄

233 بازدید | 16 پست

بنظرتون دعا گرفتن برای کسی و سرکتاب بازکردن

اینا درسته؟واقعیت داره؟ 

تیکر تولد 5سالگیه گل پسرم 🤩✨میشه واسه سلامتیش یه «صلوات» بفرستین🥺❤️😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. واقعیت داره. اما کار درستی نیست. 

چون بعدا اذیت میشی. 

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست  . هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود  . صحنه پیوسته به جاست  . خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاااااااااد.  
درست نیست و اصلا کار انسانی نیست خداهم راضی نیست ولی متاسفانه داره انجام میشه

خب مثلا دعای محبت و نزدیکی اینا بگیری با چیزای بد دوری بخوای خیلی فرق داره🤔بازم درس نیس؟

خب مثلا دعای محبت و نزدیکی اینا بگیری با چیزای بد دوری بخوای خیلی فرق داره🤔بازم درس نیس؟

اصلا درست نیست...ی سری آیات تو قران هست برای محبت همونا رو بخونین...و در کل سفت و سخت بچسبید به قران که مایه رحمت و ارامش و برکته....دعاگرفتن واینا رو من واقعا نمیفهمم

سلام من خیلی گیر بودم یه زمانی از سر مجبوری پیش دعانویس های متفاوتی رفتم چون هرجا رفتم نتونستن و یا دروغ گفتن و پولم و خوردن و من تو این سایت با خانمی اشناشدم ک یه شماره داد و واقعا کارشون درسته بخدا ک بعد از ۱۰سال دوندگی کار غیر ممکن رو ممکن کردن برام و منم ترس داشتم از اینکه شیطان به زندگیم وارد بشه و ... اما نه دوستان چنین اتفاقی هم نیوفتاد فقط منو بعد از ۱۰سال ب خواستم رسوندن خدا برای خودشون و خانوادشون بسازه خیلی محترم و خیلی باوجدان و کارراه بندازی هستن من شمارش و میزارم شاید روزی کسی مثل من پیدا شد و براش سبب خیر بشه و مجبوری نرن و کلاه سرش بزارن اسمش خانم باران هست کمی دیر ج میدن ولی ج میدن من بار اول فکر کردم مثل اونای دیگه کلاهبرداره بس ک زمان برد اما دیدم نه بنده خدا ج داد و کارمم انجام شد

0910-59600 باران حسینی

سلام من خیلی گیر بودم یه زمانی از سر مجبوری پیش دعانویس های متفاوتی رفتم چون هرجا رفتم نتونستن و یا ...

خیلی ممنونم .شمارشو کامل میدین🥺🥺