2777
2789
عنوان

Ivf با یک جنین

21596 بازدید | 33 پست

سلام به خانومای گل

بچه ها کسی بوده فقط با یک جنین انتقال داده باشه و باردار شده باشه؟ 

من به خاطر ذخیره کم مجبور شدم ivf کنم تو سونو گفت چند تا تخمک کوچیک داری اما یه دونه 22 داری... حالا به نظر شما همین یه دونه جنین بشه انتقال بدم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پانکچر نشدی هنوز؟ اگه وضعیت اسپرم همسرت عالیه پانکچر شو وگرنه احتمالش میاد پایین دفعه اولته؟

شنبه صبح باید برم پانکچر اسپرم شوهرمم عالیه... ولی نمیدونم اگه همین یه دونه جنین بشه انتقالش بدم یا نه

پانکچر نشدی هنوز؟ اگه وضعیت اسپرم همسرت عالیه پانکچر شو وگرنه احتمالش میاد پایین دفعه اولته؟

آره دفعه اولمه، مگه فرقی میکنه؟ احتمال داره دفعه دوم اوضام بهتر شه؟؟ 

به نظرت اگه یه دونه شد فریز کنم یه دوره دیگه آمپولارو بزنم؟ 

انشالله که همون یه دونه توش تخمک باشه بعد پانکچر معلوم میشه بعد تلقیح انجام بشه بعد گرید جنین خوب باشه حتما انتقال بده چرا ندی دیگه تو هزینه آمپول ها رو و عمل پانکچر و تلقیح رو کردی میمونه انتقال که هزینش از همشون کمتره

انشالله که همون یه دونه توش تخمک باشه بعد پانکچر معلوم میشه بعد تلقیح انجام بشه بعد گرید جنین خوب با ...

خب میگم چون یه دونست احتمالش کمتر میشه بذارم 2 - 3 تا بشه یه باره انتقال بدم

آره دفعه اولمه، مگه فرقی میکنه؟ احتمال داره دفعه دوم اوضام بهتر شه؟؟  به نظرت اگه یه دونه شد ف ...

فریز خوب نیست مخصوصا واسه تخمک چون بعد از ذوب شدن کیفیت نداره دیگه 

اگه هزینه برات مهمه و فکر میکنی سری بعد با آمپول های قوی تر نتیجه بهتر میگیری کلا سیکل رو کنسل کن پانکچر هم نرو

فریز خوب نیست مخصوصا واسه تخمک چون بعد از ذوب شدن کیفیت نداره دیگه  اگه هزینه برات مهمه و فکر ...

خب هزینشم مهمه واقعا. جدی من نمیدونستم پس چجوری شنیدم اینهمه فریز میکنن... مال من یه دونست ولی دکترم گفت 22 عالیه