2821
2789
عنوان

سنگ کلیه دارم

355 بازدید | 8 پست

سنگ کلیه ۵میل داخل حالب راست دارم کسی بوده سنگ کلیه داخل حالب دفع کنه بدون سنگ شکن کردن؟چطوری؟از وقتی میاد توی حالب چقدر زمان داریم ک خودش دفع بشه و نریم سنگ شکن؟

دفع میشه این سایز. مخصوصلا اگه انتخای حالبه. تا وقتی که هیدرونفروز نکردی ( یعنی ادرار داخل حالبتنتو ...

از کجا بفهمم ک بهتره دیگه برم سنگ شکنی کنم....علایمش چیه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دفع میشه این سایز. مخصوصلا اگه انتخای حالبه. تا وقتی که هیدرونفروز نکردی ( یعنی ادرار داخل حالبتنتو ...

شما پزشکید؟من الان دردی ندارم البته دکتر بهم کپسول سلکوکسیب داده صبح و شب بخورم نمی دونم بخاطر اونه یا کلا دردی ندارم؟

شما پزشکید؟من الان دردی ندارم البته دکتر بهم کپسول سلکوکسیب داده صبح و شب بخورم نمی دونم بخاطر اونه ...

بله گلم پزشک هستم.

نه اگه درد شدید پیدا کنی به اون دارو جواب نمیده.

با توجه به اندازه ش و اینکه حالب راسته راحت باید دفع بشه. مگر اینکه خیلی بالا باشه.

اگه درد پیدا کردی که میری دکتر، اگر هم نه، میتونی یه هفته دیگه دوباره سونو بدی ببینی تکون خورده یا نه.

تامسولوسین هم حتما دادن بهتون، اونم کمک میکنه حالب گشاد بشه سنگ دفع بشه... آب باید خییییلی زیاد بخوری.

بله گلم پزشک هستم. نه اگه درد شدید پیدا کنی به اون دارو جواب نمیده. با توجه به اندازه ش و اینکه حا ...

مرسی عزیزم پاسخ دادین ....اره عزیزم دادن بهم....من ۵شنبه هفته قبل صبح درد شدید داشتم رعتم دکتر سونو داد و گعت داخل حالب راست سنگ دارم از اون روز دیگه درد شدیدی نداشتم....فقط یک روز ادرارم رنگ قهوهدای با رگه های قهوه ای بود بعد خوب شد....به نظرتون کی مجدد برم سونو؟

بله گلم پزشک هستم. نه اگه درد شدید پیدا کنی به اون دارو جواب نمیده. با توجه به اندازه ش و اینکه حا ...

در ضمن عزیزم سنگم دیستال حالب راسته یعنی قسمت انتهایی درسته؟

آره عزیزم دیستال یعنی انتهایی. این به احتمال قوی خودش دفع میشه اگه دفع نشد یه هفته دیگه برین سونو ب ...

بلشه عزیزم ممنونم....الان مم چند روزه هیچ دردی ندارم و ندیدم هم دفع بشه سنگ مسکنی هم استفاده نمیکنم به نظرتون علتش چیه ک درد ندارم دیگه؟