2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

78 بازدید | 9 پست

بچه ها من ۲۰ سالمه تا بحال پا کج نزاشتم میدونین ک اگر کسی چیز بدی تو ذاتش باشه تو قفسم باشه انجامش میده ولی من خیلی موقعیت ها داشتمو پامو کج نزاشتم نه آدم بدی بودم ن دختر بدی واسه خانواده م بودم 

ولی خانواده م اجازه نمیدن من تا سر کوچه م تنها برم بابامم اجازه بده مامانم زیر پاش میشینه ک نه فلانه اگر فلان شد اگر بیسار شد دیگ هیچکسم خواستگاریش نیومد چی اگ کسی تنها دیدش چی من بازم با شرایطم کنار اومدم ولی خییلی برام سخته که کم سن تراش تنها هزارجا میرن ولی منه ۲۰ ساله همه جا مامانم باهامه وقتی هرجایی ک میخام برم مامانم باهامه احساس سرافکندگی میکنم احساس میکنم غرورم خرد میشه احساس میکنم همه به این دید نگام میکنن که ببینی چیکارکرده که مامانش دو دیقه تنهاش نمیزاره حتما بهش اعتماد نداره 

نمیدونم چیکار کنم مامانم فک میکنه فرشته نجات همه س و واقعا اعتماد ب نفسش بالاس فک میکنه میتونه از همه مراقبت کنه ولی هیچکس نمیتونه گلیم خودشو از آب بکشه

حرفم میزنم فقط اعصاب خردیام زیادتر میشه نمیدونم چیکار کنم ک بیخیال باشم یا این موضوع حل شه چند بارم با دوستام رفتم بیرون ک اعتمادشو جلب کنم ببینه ک اتفاقی نمیفته ولی فایده نداره هربار آش همین آش و کاسه همین کاسه

بنظرم با مامانت برید مشاور

اینطوری بهتر میپذیره که باید یه جاههایی به استقلال و اعتماد بنفست احترام بذاره

همیشه یه شخص ثالث تاثیر حرفاش بیشتره اونم اگه مشاور باشه

اللهم عجل لولیک الفرج 🤲🌺

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم مثل تو ولی من کم کم داره میشه ۲۲ سالم.....😔

زندگی رو ازم گرفتن ازشون متنفرم .

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
خیلیا شرایطشون اینه تا ازدواج کنن جدی میگم

واقعا سخته هزاربار از دهنشون شنیدم ک خوشبحال هرکس ک دختر دنبالش نیفتاده خب مگ من چیکار کردم چ آزاری بهشون رسوندم ک اینجوری میگن واقعا دلمو میشکنن ازدواجم میکنی یکی میاد از اینا بدتر میگ خونه بابات همین بودی اینجام همینی تو اینجوری بودی من گرفتمت

بنظرم با مامانت برید مشاور اینطوری بهتر میپذیره که باید یه جاههایی به استقلال و اعتماد بنفست احترام ...

آدمی نیست ک بپذیره بیاد مشاوره حتی مامانمم نیاد خیلی دوست دارم خودم برم ک یکم آرامش بگیرم 

منم مثل تو ولی من کم کم داره میشه ۲۲ سالم.....😔 زندگی رو ازم گرفتن ازشون متنفرم .

نمیفهمم چیکار باید کرد چرا باید روزنه امید ماها بشه ازدواج برا دررفتن ازین شرایط😔

آدمی نیست ک بپذیره بیاد مشاوره حتی مامانمم نیاد خیلی دوست دارم خودم برم ک یکم آرامش بگیرم 

خیلی خوبه پس

خودت برو و مطمئن باش راهکارهای خوبی بهت میده که چطور خیلی چیزایی رو که نمیتونی تغییر بدی بپذیری

اللهم عجل لولیک الفرج 🤲🌺
بنظرم با مامانت برید مشاور اینطوری بهتر میپذیره که باید یه جاههایی به استقلال و اعتماد بنفست احترام ...