2777
2789
عنوان

بیاید کمکم کنید

73 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها همسرم قبلا ی معامله کاری با خانمی داشت قبلنا باهاش خیلی رسمی صحبت میکرد الان باهاش رسمی صحبت نمیکنه حتی دیشب دیدم باهم جک و لطیفه میفرستند وقتی دیدم ناراحت شدم ..بهش ک گفتم گفتش تو ب من شک نداشته باش یه تار موتو با دنیا عوض نمیکنم و ...خیلی حساس شدم چیکار کنم ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حساس نشدی حق داری اصلا جالب نیست 

بالاخره هرکس ی حدو حدودی داره تو زندگی من خودم اصلا جالب نمیدونم 

زودتر جلوشونو بگیر با قطعیت ولی نه با دعوا چون فقط لج میکنه و ب تو حسه بد پیدا میکنه

از هر رااهی ک میدونی روش ج میده وارد شو

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

بگو عزیزم من به تو شک ندارم ولی به اون خانمه شک دارم 

(تو آدم خوبی هسی و من تورو دوس دارم ولی خب شیطونه دیگه اگه تو باهاش رسمی صحبت کنی اون به خودش اجازه نمیده با ناز و عشوه باهات حرف بزنه تو صاحاب داری صاحابتم منم اوکی؟(یکم به لحن خنده بگو تا دلخور نشن))

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست
بنظرم یه بشقابی زیر نیم بشقابه ولی خوب زیادم شک کنی زندگیت بهم میریزه سعی کن به شوهرت اعتناد کنی اگه ...

اینو میدونم ک شوهرم پاک هست اونم بهش اعتماد داره ...ولی وقتی بهش گفتم گفت اون لطیفه میفرسته منم براش فرستادم گفتم دیگه نکن گفت باشه

بگو از نظر تو وقتی ی خانوم این رفتار و داره بد نیست؟

بگو منو تصور کن با یه مرد رابطم اینجوری باشه بنظرت چیز بدی نیست؟

بگو من خودم زنم ی خانوم حد و مرز داره کسی ک این حد و مرزو بزاره مردی ازش عبور کنه مطمعنا زن کاملی نیست 

پس لطفا بخاطر زندگیمون تمومش کن 

دقیقا اونا رو گفتم . و شنیدم با ناز صحبت نمیکنه

خب پیاز داغشو زیاد کن سیاست زنانه بگو من زنم میدونم اون داره چیکار میکنه به خصوص مطلقه هم هست خانوما اولش اینطورین و بعد..... 

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست

خودت انگار خیلی دودلی گلم ماهرچی میگیم تو میگی من به شوهرم اعتماد دارم و اونجوری نیست

بحث بی اعتمادی نیست ادم ک ب شوهرش اعتماد داره نباید بفرستش وسط ی پارتی پره دختر 

پیشگیری بهتر از درمانه بهتره زودتر کاملا قطع ارتباط کنن

بعدم شوهرت اگه روی خوش نشون نده اون خانوم ب خودش اجازه ی صمیمیت بیش از حد نمیده 

یجوری حرف بزن شوهرت تورو با اون مقایسه کنه ببینه فرق زنه با منظور و بی منظور چیه