2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 53 پست
آره من که شیش هفته و 4روز بود یه دایره نشون داد گفت ساک  خالی هس صبر کن دو هفته دیگه بیا که،ایش ...

انشالا عزیزم

الان هفته چندمی؟رفتی برای قلبش؟؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان امروز شدم 7هفته  دو هفته دیگه میرم

انشالا که صدای قلبشو بشنوی 😍😍😍بسلامت بدنیا بیاریش و بغلش کنی عزیزم

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
دو هفته دیگه میشم هفته شش ونیم یعنی لک دارم ولی خیلی کمرنگ  دیگه شیاف استفاده نکنم؟؟؟ ...

استراحت کن شیاف رو موقعی استفاده میکنن ک قلبش تشکیل شده با دکترتم مشورت کنی همینو میگه .چیزی نیس خیلیا لکه بینی دارن اوایلش

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
استراحت کن شیاف رو موقعی استفاده میکنن ک قلبش تشکیل شده با دکترتم مشورت کنی همینو میگه .چیزی نیس خیل ...

انشالا مرسی عزیزم خیالم راحت شد 

استراحت میکنم انشالا دو هفته دیگه برم صدای قلبشم بشنوم 😍

انشالا مرسی عزیزم خیالم راحت شد  استراحت میکنم انشالا دو هفته دیگه برم صدای قلبشم بشنوم 😍

ب امیدخدا

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
اره رفتم برام سونو نوشته برای ۱۰روز دیگه  ولی شیاف هم نوشته ولی میترسم استفاده کنم میگن تا قلب ...

سونو چقدر زود!

عزیزم منم از هفته پنج شیاف استفاده میکنم به خاطر لکه بینی

استفاده کن به همراه استراحت، مشکلی پیش نمیاد

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
سونو چقدر زود! عزیزم منم از هفته پنج شیاف استفاده میکنم به خاطر لکه بینی استفاده کن به همراه استرا ...

میگن بده تا قلب بچه تشکیل نشده

هفته چندمی رقیه؟؟

لک بینیت هروزه؟؟در حد چقده لک هات؟؟

چه رنگبه لکات؟؟