261271 مدیر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 53 پست سلام خانوما من از دادم اونم دوبار مثبت شده توتاپیک قبلم هست عدد بتام ۱۶۲۳هست فک کنم ۴هفتمه این سه روزه از موعد پریم میگزره لباس زیرم لک دیدم ولی خیلی کمرنگ انگاری سایه بود اینقدر گریه کردم وناراحت شدم چیزیش نشده باشه مال چیه کسی میدونه ؟؟؟ دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍 1400/05/21 | 11:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگولی_ناز۱۳۶۹ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 ببخشید یه صفر اضافه اومده احتمالا دستگاه سونوگرافی ضعیف بوده صبر کن بگذره نی نی بزرگتر بشه راحت تر میبیننش تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 نه یکی سقط کردم الان منتظرم انشالا بزودی زود تاپیکت رو ببینم نی نی دار شدی و خبرخوش بهم بدی فداتشم😍😍😍😍😍😍💖💖💖💖💖 دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
گوگولی_ناز۱۳۶۹ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 انشالا بزودی زود تاپیکت رو ببینم نی نی دار شدی و خبرخوش بهم بدی فداتشم😍😍😍😍😍😍💖💖💖💖💖 مرسی عزیزم انشاالله تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
کوثر۷۹ عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 3143 احتمالا دستگاه سونوگرافی ضعیف بوده صبر کن بگذره نی نی بزرگتر بشه راحت تر میبیننش یکم استرس گرفتم اخه دوستم هفت هفتس رفته همون سونو گرافی دیدنش حتی قلبشم دیدن ولی چرا مال منو ندیدن
گوگولی_ناز۱۳۶۹ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 یکم استرس گرفتم اخه دوستم هفت هفتس رفته همون سونو گرافی دیدنش حتی قلبشم دیدن ولی چرا مال منو ن ... شاید شما تخمکگذاریت دیرتر بوده تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
کوثر۷۹ عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 3143 شاید شما تخمکگذاریت دیرتر بوده ایشالا .که این طوری هس. والا یه ماه قبل بارداریم کلی ازمایش و سونو دادم بدنم سالمه سالمه که باردار شدم ایشالا به حق همین ماه به امام حسین برام نگهش داره. برام دعا کن تو این ماه. تو روز عاشورا 😘😘😘😘😘
گوگولی_ناز۱۳۶۹ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 ایشالا .که این طوری هس. والا یه ماه قبل بارداریم کلی ازمایش و سونو دادم بدنم سالمه سالمه که با ... انشاالله به سلامتی دنیاش بیاری عزیزم شما هم منو دعا کن تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
کوثر۷۹ عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 3143 انشاالله به سلامتی دنیاش بیاری عزیزم شما هم منو دعا کن چشم گلم حتما دعا میکنم قول میدم😘
رقیــه_خانومــ عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 4434 رفتی دکتر؟چیشد؟برای لکه بینیت چی گفت؟ اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
گوگولی_ناز۱۳۶۹ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 چشم گلم حتما دعا میکنم قول میدم😘 مرسی عزیزم😘 تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 نترس.منم سر پسر اولم دقیقن ی هفته بعد آز خونریزی کردم. خیلی ترسیدم و کلی گریه کردم در حدی ک فشارم ا ... شیاف بهت داد هفته چندم بودی؟؟اخه میگن تا قلب بچه تشکیل نشده نباید شیاف استفاده کنی دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 من 50000بودم فقط ساک نشون داد شیش هفتمه نی نی رو نه گف دو هفته دیگه بیا بعنی ساک حاملگی تو هفته ششم نشون میده؟ دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 رفتی دکتر؟ چیشد؟ برای لکه بینیت چی گفت؟ اره رفتم برام سونو نوشته برای ۱۰روز دیگه ولی شیاف هم نوشته ولی میترسم استفاده کنم میگن تا قلب بچه تشکیل نشده نباید استفاده کنی دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4118 طبیعیه خیلیا لکه بینی دارن استراحت کن دو هفته دیگه برووسونو ک قلبشم ببینی دو هفته دیگه میشم هفته شش ونیمیعنی لک دارم ولی خیلی کمرنگ دیگه شیاف استفاده نکنم؟؟؟اگه استفاده کنم شیاف برای بچم بده؟؟خب چیکار کنم بعضی وقتا لک دارم شیافم نمیتونم استفاده کنم دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
کوثر۷۹ عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 3143 بعنی ساک حاملگی تو هفته ششم نشون میده؟ آره من که شیش هفته و 4روز بود یه دایره نشون داد گفت ساک خالی هس صبر کن دو هفته دیگه بیا که،ایشالا درس میشه