2777
2789
عنوان

چیکار کنم

90 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من هیفده سالمه و الان حدودا پنج ماهه ازدواج کردم..بخاطر عشق و علاقه ای که به پسرموردعلاقه م داشتم تو این سن ازدواج کردم ولی پدر و مادرم کمی مخالف بودن میگفتن سنت واسه ازدواج مناسب نیست  ولی الان طوری شده که بنظرم شوهرمو از منم بیشتر دوست دارن😋 با شوهرم از چهارده سالگی دوست بودم و واقعا از اون روزی که باهاش دوست شدم برای اینکه شرایط خودشو بهتر کنه رفت سرکار شرکت شوهرخاله ش(شوهرم پنج سال ازم بزرگتره).الان شوهرم دلش بچه میخواد حدودا دوهفته س این درخواستو داره ولی من هم از زایمان میترسم یکم هم واقعا فکر میکنم شرایط مادر شدنو ندارم به خودشم گفتم ولی میگه با بچه بیشتر عاشقت میشم از یه طرف بخاطر مسائلی که گفتم نمیخام بچه دار شیم از یه طرفم میخام با بچه دار شدن از زحمات شوهرم که واسه بدست آوردن من کشید تشکر کنم نمیدونم چیکار کنم🙄

عزیزمممم

دوبار تاپیک زدم پربازدید شد داستان زندگیم ولی ترکوندن کسی باورش نشد گفتن دروغ میگی اینقدر به خودم بد کردم میگفتن کسی زیربار این خفت ها نمیره مسخرم کردن 🙃🙃💔💔 از سال ۹۷ باکسی تو رابطه بودم بخاطر خیانت هاش افسرده شدم خودکشی کردم درد کشیدم ...با نزدیک ترین دوستام بهم خیانت کرد با چن نفر رابطه داشت من فقط مردم و بخشیدم😔😭 هردفعه قول میداد که درست میشه ولی نشد که نشد حالا که ۲۳ سالمه کنکورم رو از دست دادم،ورزشم هنرم رو ادامه ندادم موهام سفید شده دارم به خودم میام🙂🙂 برای کی تباه شدم اخه ارزشش رو داشت؟؟ من فقط ی بیمارم که وابسته و معتاد ی ادم فوق اشتباه شدم وگرنه هیچ حسی جز تنفر ازش ندارم این وابستگی نمیزاره برا همیشه کنارش بزارم ولی الان بازم خیلی به خودم اومدم. توروخدا برام دعا کنید ادم بشم برا آرامشم ی صلوات بفرستید🙏🙏🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشاالله که خوشبخت باشید همیشه.ولی بنظر من زوده بهش بگو صبر کن یکی دوسال دیگه من سنم کمه آمادگی ندارم فعلا اول راه هستید دوتایی باهم بگذرونید تا وقت نی نی

دوبار تاپیک زدم پربازدید شد داستان زندگیم ولی ترکوندن کسی باورش نشد گفتن دروغ میگی اینقدر به خودم بد کردم میگفتن کسی زیربار این خفت ها نمیره مسخرم کردن 🙃🙃💔💔 از سال ۹۷ باکسی تو رابطه بودم بخاطر خیانت هاش افسرده شدم خودکشی کردم درد کشیدم ...با نزدیک ترین دوستام بهم خیانت کرد با چن نفر رابطه داشت من فقط مردم و بخشیدم😔😭 هردفعه قول میداد که درست میشه ولی نشد که نشد حالا که ۲۳ سالمه کنکورم رو از دست دادم،ورزشم هنرم رو ادامه ندادم موهام سفید شده دارم به خودم میام🙂🙂 برای کی تباه شدم اخه ارزشش رو داشت؟؟ من فقط ی بیمارم که وابسته و معتاد ی ادم فوق اشتباه شدم وگرنه هیچ حسی جز تنفر ازش ندارم این وابستگی نمیزاره برا همیشه کنارش بزارم ولی الان بازم خیلی به خودم اومدم. توروخدا برام دعا کنید ادم بشم برا آرامشم ی صلوات بفرستید🙏🙏🌹🌹

اونوقت من یه خاستگار داشتم خودم ازش خوشم میومد اما مامان گرامیم فرمودن باید مستقل بشی بعد ازدواج کنی :/

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

عزیزم الان چندسالتون هست؟

ببینید شما شرایط بچه داشتن رو دارید؟

سنتون مناسبه؟

آگاهی کافی رو دارید؟

من خودم ۲۹ سالم هست ولی هنوز بچه ای به دنیا نیاوردم چون از لحاظ مالی خیلی کامل هستم ولی توی یه کشور غریب توی این شرایط کرونا و.... احساس میکنم زمان مناسبی نیست!

مادر شدن با مادر آگاه شدن خیلی فرق داره 

مادر شدن رو همه میتونن 

ولی مادر آگاه شدن رو نه !

سعی کن مادر آگاه بشی که فرزندت بهت افتخار کنه و هم فرزند خوبی تربیت کنی و تحویل جامعه بدی 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز