2777
2789
عنوان

همسرم تهدید کرد

2572 بازدید | 168 پست

پریشب یه غلطی کردم گفتم یکی از فامیلا گفته شوهر من یعنی میاد خونه منو یه بار میزنه میره سرکار یه بار بعدش این قصم خورد وقتی اسمشو گفتم نگه بعد اینکه ک گفتم گفت میگم منم دعوا کردم گفتم یعنی چی خب باز اون گفت نمیگم من گفتم میگی الکی اینجوری گفتی بعدش فوش داد گفت نمیگم فوش داد من اول گفتم حرف دهنتو بفهم گفت نفهمم چیکار میکنی

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

گفت نفهمم چیکار میکنی بعدش بازم فوش مرده میداد جهنم به پدرو مادرم فوش داد منم فوش دادم بهش بعد از اون عصبی شده 25 میگه میام خونه حسابتو میرسم یعنی کتک میزنه 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

منکه نفهمیدم چی گفتی😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش من پریشب هر چی زنگ زدم و گفتم ببخشید جواب نداد کلا سین هم نکرد پیامامو پاک میکرد موند دیروز من عکسمو استوری کرذم زنگ زده میگه عکستو استوری میکنی بازم فوش داذ منم قطع کردم

منکه نفهمیدم چی گفتی😐

ببین فامیلمون گفته ک شوهر فلانی یعنی همسر من  منو کتک میزه دیگه فقط اونجاشو بد نوشتم

عزیزم اصلا نفمیدم چی گفتی ،باارامش بنویس

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
نفهمیدم چی گفتی

ببین فامیلمون گفته شوهر فلانی یعنی شوهر من میاد منو کتک میزنه دیگه فقط اونجاشو بد نوشتم

عزیزم اصلا نفمیدم چی گفتی ،باارامش بنویس

ببین فامیلمون گفته شوهر فلانی یعتی شوهر من میاد کتک میزنه فقط اونجاشو بد گفتم