2777
2789
عنوان

حرکات 5ماهه

236 بازدید | 11 پست

سلام مامانا. من دخترم 5ماهشه غلت نمیزنه. پاهاشم فقط رو زمین تکون میده نمیتونه هنو بالابیاره. ولی حرکت دستش خوبه خداروشکر. بدنش شله و هنوز گردن نگرفته نگرانشم.

یه نمونش پسر همسایمون دخترش اینجوری بود بموقع نبردسپرده بودن بخدا ...خدا نگفته بذارین تو خونه درست میشه تا وقتی که دکتر وجود داره کمک بخواین ازش از شما حرکت از خدا برکت .... و تا الان که ۲ سالشه همونجوره مثه دختره ۵ ماهه همه چیو تا داغه میشه درست کرد اگه واقعا بفکرشی ببر دکتر عزیزم

مشاور سلامت محور بیماری ها...🌸

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اسی دختر منم اینجوری بود گردن میگرفت ولی کلا هیچ حرکتی نداشت من اصلا بازیش نمیدادم چون خیلی ترسوام همش میگفتم وای دستش درمیره فلان میشه ...یه مدت مامانم کمک کرد بازی کرد باهاش تمرینش داد حرکاتش خیلی خوب شد...اگه رشد دورسرش خوبه فقط سعی کن بازیش بدی وحتما حتما حتما پیش یه دکتر ببر برا کنترل

اسی دختر منم اینجوری بود گردن میگرفت ولی کلا هیچ حرکتی نداشت من اصلا بازیش نمیدادم چون خیلی ترسوام ه ...

باهاش بازی زیاد میکنیم. بردم دکتر راستش بخاطر کم تحرکی و گردن نگرفتن گفت اس ام ای داره دنیا رو سرم خراب شد

باهاش بازی زیاد میکنیم. بردم دکتر راستش بخاطر کم تحرکی و گردن نگرفتن گفت اس ام ای داره دنیا رو سرم خ ...

چه جوری تشخیص دادن؟؟؟زایمانت طبیعی بود؟حالا درمان میشه یا نه چی گفتن بهت؟

چه جوری تشخیص دادن؟؟؟زایمانت طبیعی بود؟حالا درمان میشه یا نه چی گفتن بهت؟

هیچی فقط دوتا چکش زد رو پاهاش همین. نه سزارین شدم چون 3دور بندناف دور گردن و پاهاش بوده. 

ببر دکتر رضوانی فوق تخصص مغز و اعصاب اطفال

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
هیچی فقط دوتا چکش زد رو پاهاش همین. نه سزارین شدم چون 3دور بندناف دور گردن و پاهاش بوده. 

ببخشید اسی چکار کردی برای بچه ات تو فکرت بودم انشالله که درست شده باشه نوزاد منم5ماهش تموم شده گردن میگیره ولی خیلی شل هست اصلا نمیتونه غلت بزنه یا رو شکم بشه