سلام مامانا. من دخترم 5ماهشه غلت نمیزنه. پاهاشم فقط رو زمین تکون میده نمیتونه هنو بالابیاره. ولی حرکت دستش خوبه خداروشکر. بدنش شله و هنوز گردن نگرفته نگرانشم.
یه نمونش پسر همسایمون دخترش اینجوری بود بموقع نبردسپرده بودن بخدا ...خدا نگفته بذارین تو خونه درست میشه تا وقتی که دکتر وجود داره کمک بخواین ازش از شما حرکت از خدا برکت .... و تا الان که ۲ سالشه همونجوره مثه دختره ۵ ماهه همه چیو تا داغه میشه درست کرد اگه واقعا بفکرشی ببر دکتر عزیزم
اسی دختر منم اینجوری بود گردن میگرفت ولی کلا هیچ حرکتی نداشت من اصلا بازیش نمیدادم چون خیلی ترسوام همش میگفتم وای دستش درمیره فلان میشه ...یه مدت مامانم کمک کرد بازی کرد باهاش تمرینش داد حرکاتش خیلی خوب شد...اگه رشد دورسرش خوبه فقط سعی کن بازیش بدی وحتما حتما حتما پیش یه دکتر ببر برا کنترل
مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
هیچی فقط دوتا چکش زد رو پاهاش همین. نه سزارین شدم چون 3دور بندناف دور گردن و پاهاش بوده.
ببخشید اسی چکار کردی برای بچه ات تو فکرت بودم انشالله که درست شده باشه نوزاد منم5ماهش تموم شده گردن میگیره ولی خیلی شل هست اصلا نمیتونه غلت بزنه یا رو شکم بشه