2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من فوق العاده بیبی فیس میزنه قیافم و آرایشم کم میکنم

بیبی فیس خوبه ک..منم مث تو ۲۲ سالمه و طرفمم ۲۳

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
صددرصد،،،اگه عشق دوم قابل باشه

ولی پسرا یچیز دیگ میگن

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
اونا عشق دومشون قابل نبوده،،،،اتفاقا دخترا عشق تا اولو فراموش نمیکنن

نه اگ واسه پسرا اینطور نیس پس واسه دخترا هم اینطور نیس...کاملا مشخصه از پسرا طرفداری میکنین☺😌

من بیبی فیس زشتم😂😂 ب نظر خودم ک اصلا خوب نیستم:/

پسره خوشگله؟

از نظر خودم اره ولی کلا من اعتماد ب نفسم ندارم

اره مشخصه ک اعتماد ب نفس نداری...اولین شرط واسه جذب پسرا اینه ک اعتناد بنفس داشته باشی تا اونا هم تو رو با ارزش ببینن

اره مشخصه ک اعتماد ب نفس نداری...اولین شرط واسه جذب پسرا اینه ک اعتناد بنفس داشته باشی تا اونا هم تو ...

حضروری ک بود یه پسر گفته بود ازم خوشش میاد ولی من همش مدام فک میکنم سرم شرط بسته بود چون محل ندادم ب پسرا

یکی دیگم بود ک خیلی احترام زیادی قائل بود برام.. اینا یکم اعتماد ب نفس بهم داد ک شاید زشت نیستم ولی تازگی حتی بدم میاد خودمو جلو اینه نگاه کنم