2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 51 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره من فوق العاده بیبی فیس میزنه قیافم و آرایشم کم میکنم

بیبی فیس خوبه ک..منم مث تو ۲۲ سالمه و طرفمم ۲۳

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
صددرصد،،،اگه عشق دوم قابل باشه

ولی پسرا یچیز دیگ میگن

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
اونا عشق دومشون قابل نبوده،،،،اتفاقا دخترا عشق تا اولو فراموش نمیکنن

نه اگ واسه پسرا اینطور نیس پس واسه دخترا هم اینطور نیس...کاملا مشخصه از پسرا طرفداری میکنین☺😌

من بیبی فیس زشتم😂😂 ب نظر خودم ک اصلا خوب نیستم:/

پسره خوشگله؟

از نظر خودم اره ولی کلا من اعتماد ب نفسم ندارم

اره مشخصه ک اعتماد ب نفس نداری...اولین شرط واسه جذب پسرا اینه ک اعتناد بنفس داشته باشی تا اونا هم تو رو با ارزش ببینن

اره مشخصه ک اعتماد ب نفس نداری...اولین شرط واسه جذب پسرا اینه ک اعتناد بنفس داشته باشی تا اونا هم تو ...

حضروری ک بود یه پسر گفته بود ازم خوشش میاد ولی من همش مدام فک میکنم سرم شرط بسته بود چون محل ندادم ب پسرا

یکی دیگم بود ک خیلی احترام زیادی قائل بود برام.. اینا یکم اعتماد ب نفس بهم داد ک شاید زشت نیستم ولی تازگی حتی بدم میاد خودمو جلو اینه نگاه کنم