2777
2789
عنوان

قرص LD

117 بازدید | 8 پست

اخرین پریودم ۱۳خرداد بود بعدش رفتم دکتر سونو ازمایش تنبلی تخمدان  خفیف دارم پرولاکتینم خیلی بالاس

تیروئیدمم کم کاره.هورمونامم بهم ریختس

دوتا امپول پروژسترون زدم

الان ۱۰/۱۱روزه  قرص ال دی میخورم .گاهی وسطایه روز دل درد پریودی رو میگیرم

تجربه ای دارید

این درد طبیعی میتونه باشه یا نشونه اینکه پریود شدنم نزدیکه دلم تنگ شده برا پریود شدن

من همیشه پریودم منظم بود

میشه بعده اینکه لایکم کردی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرسی❤❤

من خودم توماه یه هودوبارمیشم جدیدناهم این شکلی شدم ومثل خودت پلی کیستک هستم ولی این دردی که داری میتونه ازتخمک گذاریتم باشه بعضیازمان تخمک گذاری درد دارن من بس سختی کشیدم این چندماهه دوست دارم یک ماه کلن نیادتجربه ای داریددراختیارمنم بزاریدمن هفته پیش پریودشدم سه روزخوب بودم بازشدم باقرصLDمتوقفش کردم چراهرکی میبینم جدیدنامشکل پریودپیداکرده

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص ال دی رو باید صبر میکردی بعد امپول پریود شی بعد  از روز اول پریودت شروع میکردی

دکتر گفت ی بسته رو بخور صبر کن پریود شدی از روز سوم بسته بعدی رو شروع کن

من خودم توماه یه هودوبارمیشم جدیدناهم این شکلی شدم ومثل خودت پلی کیستک هستم ولی این دردی که داری میت ...

من پریودم خیلی منظم بود 

👌...ی مدته وحشتناک استرس دارم و عصبی و نارحتم 

واس همونه بهم ریختم

دکتر گفت ی بسته رو بخور صبر کن پریود شدی از روز سوم بسته بعدی رو شروع کن

پس فکر نکنم این ماه پریود شی چون یه هفته بعد قطع ال دی پریود میشی

منم پروژسترون زدم درد داشتم تا پریود شم

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"
من پریودم خیلی منظم بود  👌...ی مدته وحشتناک استرس دارم و عصبی و نارحتم  واس همونه بهم ر ...

آره ازاسترسم میشه ولی پلی کیستک وپرولاوتین بالااولین عاملش هست داروت بخورسرموقع انشاالله رفع میشه من خودم اون روزک دیدم بازپریودشدم اصلاافسردگی گرفتم روانم به هم ریخت اصلاخیلی سخته مشکل پریودداشتن

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
پس فکر نکنم این ماه پریود شی چون یه هفته بعد قطع ال دی پریود میشی منم پروژسترون زدم درد داشتم تا پر ...

مرسی

آره ازاسترسم میشه ولی پلی کیستک وپرولاوتین بالااولین عاملش هست داروت بخورسرموقع انشاالله رفع میشه من ...

مرسی...اره... خیلی سخته ...