2777
2789
عنوان

همسرم تهدید کرد

177 بازدید | 9 پست

دیشب به خاطر یه چیزی دعوا کردیم ک تاپیکشم هست بعد فوش داد اول من چیزی نگفتم گفتم حرف دهنتو بفهم گفت نفهمم چیکار میکنی بازم فوش مرده میداد جهنم فوش به پدرو مادرم داد منم عصبی شدم فوش دادم بهش 25 میاد خونه گفت اومدم حسابتو میرسم یعنی کتک زدن بعدش عکسمو استوری کردم تو وات پیام داذ ک عکس هم میزاری رو پروف باشه میام دیگه طلاقت میدم دیگه تو. خودسر شدی و اینا در حالی ک هیچکی تو وات نیس فقط دختر خالم و دختر داییم و خودشه بعدش منم این پیامو. دادم بهش اشکالی نداره بیا جدا بشیم از هم بهترع چون به درد هم نمیخوریم تمومش میکنیم میره تو خونه دیگه الکی این دادگاه و اون دادگاه نریم اگه هم تموم نکنیم انگشتت بهم بخوره به قران خودم تموم میکنم مرگ یه بار شیون یه بار نمیتونم تا اخر عمرم تحمل کنم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

خب عزیزم میبینی حساسه عکس نزار تو پروفت

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب عزیزم میبینی حساسه عکس نزار تو پروفت

کلا به خاطر عکسه ناراحت نیس تاپیک قبلیم هست سر یه چیز دیگه دعوا کردیم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
اون چی گفت؟

سین نکرده 

ن دیگه تا حالا حرصش خوابیده حتما 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
ن دیگه تا حالا حرصش خوابیده حتما 

ن بابا کینه ای هست

ن بابا کینه ای هست

خدا ب دادت برسه، چی بگم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)