2789
عنوان

چی بود؟

100 بازدید | 11 پست

https://www.instagram.com/p/CQES67NgBAU/?

utm_medium=copy_link

اونی که داخل چشمش استفاده کرد 

سرمه مدادی بود 

از اینا؟

تعداد رای : 5
نظرسنجی
آره
2
40%
نه
3
60%
فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

نه مشخصه که این نیس

گُفت چادُرَت را بِپوش تا ایمانِ مَردی نَلَرزَد...ایمانی کِه بِه گیسویی لَرزَد بِه چِه اَرزَد!! و تن ات شد وطنمN❤ یا حسین🖤خدایا ایول خیلی مردی*هذا من فضل ربی*:یعنی : چقد حس میکنم حواست بهم هست چقد حس میکنم بزرگی چقد بهت اعتماد دارم چقد رو کارات شک ندارم چقد حس میکنم دوستم داری چقد خوبی دمت گرم نگران فردا نیستم نگران اینده نیستم چون وقتی بهت اعتماد کردم واقعا حس میکنم تو دستای تو ام ببخش اگه بنده هات بهت اعتماد ندارن و نمیفهمن چقد تو بزرگی خودم ی تنه عاشقتم و تا ته تهش قول میدم ذره ای ازت ناامید نشم انقد که تو وجودم حک شدی ناامیدی واسم معنا نداره میدونی چیه؟ انگار تو دنیا پارتی دارم ی پارتی که باهاش میتونم به همه خواسته هام برسم احساس میکنم هرچی که میخوامو فقط کافیه بخوام هرچی که میخوام بهش برسمو کافیه از ته دل ازت بخوام بنظرم کسی که با تو باشه میتونه به بهترینا تو جهان برسه...میدونی خیلی خوبی خیلی من بهترین پارتی رو دارم تو این دنیا...خدایا مواظب عشقم باش  @دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود..خدایا شکرت♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه مشخصه که این نیس

چی بود پس

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
مداد مویی

آخه داخل چشمش کشید 

نمیدونم‌عزیزم شاید برای چشمم مناسب بوده

ممنون

چی بود پس

خط چشم مدادیه مویی

گُفت چادُرَت را بِپوش تا ایمانِ مَردی نَلَرزَد...ایمانی کِه بِه گیسویی لَرزَد بِه چِه اَرزَد!! و تن ات شد وطنمN❤ یا حسین🖤خدایا ایول خیلی مردی*هذا من فضل ربی*:یعنی : چقد حس میکنم حواست بهم هست چقد حس میکنم بزرگی چقد بهت اعتماد دارم چقد رو کارات شک ندارم چقد حس میکنم دوستم داری چقد خوبی دمت گرم نگران فردا نیستم نگران اینده نیستم چون وقتی بهت اعتماد کردم واقعا حس میکنم تو دستای تو ام ببخش اگه بنده هات بهت اعتماد ندارن و نمیفهمن چقد تو بزرگی خودم ی تنه عاشقتم و تا ته تهش قول میدم ذره ای ازت ناامید نشم انقد که تو وجودم حک شدی ناامیدی واسم معنا نداره میدونی چیه؟ انگار تو دنیا پارتی دارم ی پارتی که باهاش میتونم به همه خواسته هام برسم احساس میکنم هرچی که میخوامو فقط کافیه بخوام هرچی که میخوام بهش برسمو کافیه از ته دل ازت بخوام بنظرم کسی که با تو باشه میتونه به بهترینا تو جهان برسه...میدونی خیلی خوبی خیلی من بهترین پارتی رو دارم تو این دنیا...خدایا مواظب عشقم باش  @دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود..خدایا شکرت♡

تاپیک زن همسایمون...

شما معلم اخلاقی؟؟؟

حرص نخور سری بعد میاییم از شما میپرسیم ببینیم کجا چه پستی بزاریم که درست باشه😆

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
تاپیک زن همسایمون... شما معلم اخلاقی؟؟؟ حرص نخور سری بعد میاییم از شما میپرسیم ببینیم کجا چه پستی ...

متاسفم که فقط بلدید همجنسای خودتونو مسخره کنید 

و بعدم قبول نمیکنید که اشتباه کردید 

معلم اخلاق نیستم اما میدونم که این چیز طبیعی

رو نباید مسخره کنم