2777
2789
عنوان

بچه ها هستین کمک ؟؟؟؟

53 بازدید | 8 پست

بچه ها دلم خیلی گرفته از زمین و زمان دلم گرفته چرا انقدر زندگی باهامون بد تا میکنه دیگه خسته شدم از همه چیز خسته شدم دلم هیچی نمیخواد هیچی 😭😭😭

دلم میخواد بمیرم

هیچکسو ندارم هیچ جایی ندارم

توروخدا شما بیاید یکمی صحبت کنیم دلم اروم بشه 

برام صلوات میفرستید ؟

براتون صلوات میفرستم 🥺😭😭

میفرستم 100تا 

نفرست برام

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از من بی کس تر نیستی..

من اگه بمیرم تو خونه با بچه هام جنازمون ۱۰۰ دیگه پیدا میشه .. از بس که کسی رو ندارم ..

ولی یه لحظه نمیزام بچه هام تنها باشن ..هر روز میبرم دوچرخه سواری و پیاده روی و هزار تا کار دیگه

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
سلام عزیزم چیشده

سلام عزیزم 

شوهرم خیلی عوض شده خیلی اذیت میکنه خیلی بد قلق شده انقدر باهاش جنگیدم توان ندارم هنگ کردم مثل جنازه ها همش فکر میکنم چه راهی رو پیش بگیرم که یکمی ادم بشه 

بندازم برم…طلاق بگیرم… باهاش سرد شم… نمیدونم چه راهی رو باید شروع کنم خستم ۲۰ سالمه اما احساس میکنم ۲۰۰ سالمه انقدر شونه هام و قلبم و گلوم سنگینی میکنه…

میفرستم برات عزیزم قربون دلت توروخدا برام دعا کن🥺🥺😭😭😭

حتما

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

از من بی کس تر نیستی.. من اگه بمیرم تو خونه با بچه هام جنازمون ۱۰۰ دیگه پیدا میشه .. از بس که کسی ر ...

دور از جون 

منم خیلی بی کسم خیلی

پدر و مادرم جدان و من با مادرم رابطه ای ندارم و پدرم هم خونه نداره … من هیچ جایی رو ندارم برم 

هیچ جا 

هیچ کس 

خسته ام این زندگی