2777
2789

من چهار ماهه بخاطر بد رفتاری و دخالت هاشون و خیانت شوهرم ک مادر شوهرم طرفشو گرفت و مسخرم کرد و هارهار بهم خندید قطع رابطه ام پشتم کلی صفحه گذاشته ....و.... ادمه

برای بهتر شدن زندگیم یه دونه صلوات میفرستی  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان بچم پنج ماهه ای و چهار ماهه ندیدمش ب اجبار من نذاشتم وگرنه میگفتن شوهرم بچمو ببره ببینن یعنی من هیچچچچچ ...خونه برا ماست با پول خودمون ولی بنام اوناست نمیخان بدن ...میخان بالا بکشن

اگه میخوای آشتی کنی نه کات بمونی بهتره

آخه میدونی من ب این فکر میکنم ک مقصر اونان بعد هیچ حرکتی در جهت بهتر و ارتباط دوباره نمیکنن تازه طلبکار هم هستن و هیزم میریزن تو آتیش تهش چی آخه یعنی همینجوری قهر می‌مونیم.

اگه میخوای آشتی کنی نه کات بمونی بهتره

بعد سوال بعدم اینکه تو مهمونی اقوام برم یا نه وقتی اونام دعوتن....اگه آره چجوری رفتار کنم ضایع نباشه

بعد سوال بعدم اینکه تو مهمونی اقوام برم یا نه وقتی اونام دعوتن....اگه آره چجوری رفتار کنم ضایع نباشه

اگه اقوامشون اهل دخالت نیستن

برو و عادی رفتار کن

با اونا هم نهایت یه سلام 

من خودم اقوامشون از خودشون بدترن

تیکه و متلک میندازن

دخالت میکنن! چرا نرفتی ! چرا فلان کار نکردی

کامل کات کردم

ولی همسرم  پیش خانوادش میره

تو مهمونی ها نمیره

اگه اقوامشون اهل دخالت نیستن برو و عادی رفتار کن با اونا هم نهایت یه سلام  من خودم اقو ...

با اینکه نهایت بدی هارو درحقمون کردن ب بعد مرگشون فکر میکنم شوعرم ازم متنفر میشه .....آخه عاشقشونه