2777
2789
عنوان

حمله سوسکها

181 بازدید | 15 پست

چند روز بود که خونمون یه حشره هایی شکل پشه داشت هرچی میکشتیم ازشون کم نمیشد تا اینکه امروز کابینتارو زیرروکردم که منبعشو پیدا کنم دیدم تو کابینت از عید بادوم زمینی مونده بود توشون کرم زده همه رو با ظرفش ریختم بیرون همه جارو تمیز کردم به شوهرم گفتم حشره کش بخربیار همه جا بزنیم کل خونه رو زدم یهو سوسکا حمله کردن من که حالم داره بهم میخوره شوهرم فعلا درگیرشونه خانومای با تجربه بگید چه جوری ریشه اینارو از خونمون قطع کنیم😭😭😭😭😭

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سوسکا کجا بودن که تاحالا ندیدیشون    

بخدا همین چندروز پیش به مامانم میگفتم خونه ما اصلا سوسک نداره نمیدونم از زیر کابینتا یهو زدن بیرون سوسک مادرشونم بود فک کنم باردارم بود بخدا دارم بالا میارم

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت

مایه اپارتمان گرفت هبودیم خالی بود اینجور شده بود توش خوراکی موند هبود اخرش هرچقدر پدر مادرم میکشتن توم نمیشد البته خالی بود  تنها راه اینه تمام اساس هاتونو  ببرید بیرون   ممکنه تو اونا هم سوسک باشه   کل خونرو اسپره خالی کنید   در ببندین   برید چند روز من خانوادم این کار وکردن تعریف میکنن میگن اومدیم دیدیم یه عالمه سوسک کف خونه مرده و دیگ سوسک نداشتن 

مشکل منم هست😭

خیلی بده بخداااااا تمام تنم خارش گرفتهههههه حالم داره بهم میخوره

بخدا همین چندروز پیش به مامانم میگفتم خونه ما اصلا سوسک نداره نمیدونم از زیر کابینتا یهو زدن بیرون س ...

ای وای بدنم مورمور شد 

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
😱😱😱من بجات سکته کردم مثل چی از سوسک میترسم

منم میترسیدم امروز مجبور شدم چهارپنج تا بکشم 

واااای تروخدا تو خونه ماام هست اما نمیدونم از چیه..همه جارو کثیف کردن داخل کابینتامون دسشویی شونه رنگ گوه شون معلومه دارم دیوونه میشم ...هی جفت گیری میکنن زیاد میشن میرن زیر دستگاه سبزی خرد کنی جفت گیری میکنن رنگ دسشویی لک هاشون میوفته 😭😭😭😭😭

همیشه بخند،خنده دشمناتو دستپاچه میکنه 
مایه اپارتمان گرفت هبودیم خالی بود اینجور شده بود توش خوراکی موند هبود اخرش هرچقدر پدر مادرم میکشتن ...

کل خونه رو که نمی‌تونیم خالی کنیم دنبال یه راه دیگم باورت نمیشه همین الان با این حشره کش پنجاه دارو کشتیم کف سرامیکا رو نمیشه ببینی

امحا بگیر حالت خمیر هست خطر هم ندار تادو سه روز از شرشون راحت میشی

امحا؟ آهان آره اسمشو شنیده بودم

باشه عزیزم میگم شوهرم بگیرم ایشالا که ریشه کن شه ممنون

واااای تروخدا تو خونه ماام هست اما نمیدونم از چیه..همه جارو کثیف کردن داخل کابینتامون دسشویی شونه رن ...

وای چه وحشتناک کاش شمام یه کاری میکردین از همین امحا که دوستمون گفت توام بگیر ایشالا که ریشه کن بشه