2777
2789
عنوان

مریضی

90 بازدید | 8 پست

دوستان من سه هفته پیش دل درد خیلی شدید و تب اسهال استفراغ داشتم بعد رفتم دکتر ی سرم و امپول چن تا قرص داد اومدم بعد ۴ روز اینا خوب شدم الان حالت تهوع دل درد کمی و اسهال داشتم که قرص خوردم ولی بازم درد میکنه حالت تهوع دارم کسی میدونه چرا دکتر چیزی نگفت

کرونا نبود؟ بازم برو دکتر به نظرم

نه فقط گفت تو خانوادتون کسی اینطوری شده گفتم نه 

البته دوستم و دوتا دخترخاله هام ابنجوری شدن ازم دورن البته میدونبن چرا اینطوری میشخ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا مثل خودتم کرونا داری ولی به ریه ات نزده واسه منم اینطوریه بدن درد معده درد شدید وای خدا شف ...

اخه جایی ام نرفتم همه چی ام رعایت میکنم فامیلامونم نمیبینم نمیدونم چرا اینجوری میشه 

رفتی دکتر ؟ اب زیاد بخور انشالله زودتر خوب بشی

نه فقط گفت تو خانوادتون کسی اینطوری شده گفتم نه  البته دوستم و دوتا دخترخاله هام ابنجوری شدن ا ...

راستش من اسهال استفراغ داشتم قدیم ندیما ولی هیچوقت تب نداشتم 

ولی یادمه تا چند ماه درگیرش بودم دیگه به شدت اولش نبود ولی ولم نمیکرد

باید یه دکتر خوب پیدا کنی قشنگ ریشه کنش کنه وگرنه از اون بیماریهاست که یهو ادمو چند ماه درگیر میکنه مثل عفونت زنان که اگه دکتر خوب باشه با یه نسخه ادم خوب میشه اگه بد باشه اسیر میشه ادم 

راستش من اسهال استفراغ داشتم قدیم ندیما ولی هیچوقت تب نداشتم  ولی یادمه تا چند ماه درگیرش بودم ...

اها خداروشکر خوب شدی بزا ببینم دل دردم بدتر میشه یانه خیلی بد دردیه اصن 

چهاربار دکتر رفتم منم اصلا جایی نرفتم رعایت کردم ایشالله این ویروس گم بشه بره 

اره واقعا انشالله گمشه بره هرکاری ام میکنی باز پیدات میکنه انشالله زود خوب بشی