2777
2789

بله 😍مبارکه

تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊

آره مبارکه😍

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم ۱۰ ماهشه تازه  خیلی مواظب بودیم  چطور اخه 😣😣😭😭

وااااای😱کم مواظب بودی عزیزم۰😂😂اشکال نداره دوتایی بزرگ میشن مبارکه عزیزم

خدایا مراقب آدمهای خوب زندگیم باش...
وااااای😱کم مواظب بودی عزیزم۰😂😂اشکال نداره دوتایی بزرگ میشن مبارکه عزیزم

ما ۷ سال همینطور مواظب بودیم نمیشد 😭😭😭 چطور شده اخه 🤦🏼‍♀️

‌‌‌خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤
دخترم‌۱۰ ماهشه 😞😞

الان بیبی چک زدی؟چیشد احساس کردی باید بیبی چک بزنی؟ منم خریدم فردا صبح میخوام بزنم خدا کنه خبری نباشه الان شرایطشو ندارم😬

خدایا مراقب آدمهای خوب زندگیم باش...
الان بیبی چک زدی؟چیشد احساس کردی باید بیبی چک بزنی؟ منم خریدم فردا صبح میخوام بزنم خدا کنه خبری نباش ...

اره الان زدم 

۳روز گذشته از موعدم 😞

‌‌‌خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤