2777
2789
عنوان

واکسن کرونا

157 بازدید | 12 پست

سلام دوستان، من پدرم و مادرم میخوان واکسن بزنند چن تا سوال داشتم

میشه واکسنو خودشون انتخاب کنند چی بزنن؟؟

چه واکسنی زدید و چه واکسنیو پیشنهاد میکنید؟

پدرم ۵۵ سالشه مادرم ۵۴

پدرم دیابت داره مادرم مشکل ریوی داشت الان خوب شده چه واکسنی براشون خوبه عوارض کمتری داره؟

پاک شد****

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استرازانکا میگن عوارض شدیدی داره

سنوفارم و برکت هست که ب نظرم به درد عمه شون مخوره 

پدر و مادر من هم زدن سینوفارم دوز اول عوارض نداشت یه هفته دیگه دوز دوم رو دارن و من خیلی نگرانم چون میگن دوز دوم عوارض داره خدا خودش رحم کنه کاش میشد اصلا واکسن نزد لعنت خدا به همشون که واکسن در پیت به ما میدن

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
آخه میگن عوارض استرازانکا سخته میترسم چون زمینه بیماری دارن خدایی نکرده چیزی بشه

به نظر من هم سینوفارم بزنن فکر کنم 90 درصد سینوفارم دارن میزنن البته اگر واکسن جدیدی نیاد وسط

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
استرازانکا میگن عوارض شدیدی داره سنوفارم و برکت هست که ب نظرم به درد عمه شون مخوره  پدر و ماد ...

ایشالا که خیره عزیزم منم دقیقا بخاطر همین تو بلاتکلیفی موندم کاش میشد آدم اول خودش بزنه چیزی نشه بعد خانواده بزنن😔😔

پاک شد****
آخه میگن عوارض استرازانکا سخته میترسم چون زمینه بیماری دارن خدایی نکرده چیزی بشه

والا نمیدونم پدر من سینو فارم زد علاقم فقط تب و یکم سر درد و چشم درد ولی مادرم استرازانکا زد دو روز تب و لرز و بدن درد و سر درد داشت یکم علاقمش بیشتره