2777
2789
عنوان

دوستی

113 بازدید | 18 پست

میخواستم یه سوال بپرسم 

من یه دوست دارم وقتی که باهاش ددست شدم فهمیدم دوست صمیمی یعنی چی ولی جدیدا اصلا احساس خوبی ندارم مثلا بیشتر وقت ها یعنی ۹۸ درصد مواقع من پیام میدم و همیشه من زنگ میزنم که اصلا مهم نیست ولی وقتی بهش زنگ زدم انگار من دوست دارم باهاش حرف بزنم مثلا هی میگه میخوام برم بیرون یا کار دارم بعدا خودم پیام میدم ولی نه زنگ میزنه بعدش نه پیام میده در حالی که من ۶ دفعه بهش زنگ زدم یا برنداشته یا کارداشته اولش خیلی ناراحت شدم قلبم گرفت احساس کردم وابسته شدم (دوتامون دختریم) هی سعی کردم مثل خودش باشم ولی بخاطر زنگا اعصابم خورد میشه احساس میکنم دارم خودمو کوچیک میکنم میگم شاید واقعا کار داره یا هرچی ولی واقعا قلبم میشکنه چیکار کنم ؟؟؟؟؟

خودتو سبک نکن

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شایدم اصلا اهل صحبت کردن نیست من خودم هم همینجورم نمیتونم زیاد صحبت کنم ولی شنونده خوبی ام ففط باید ...

اخه احساس میکتم بی توجهه ولی به خودش یبار گفتم گفت نه

در این حد زنگ نزن میره بیرون ک میره  بعدش دیگه وقت نداره یعنی؟! اینقد رو ندین به کسی ک همش م ...

منم از همین دارم ضربه میبیتم میدونی انگار عاشق طرف شدم من تا حالا اینجور نشده بودم هر کی اینکارو باهام میکرد برام اهمیت نداشت ولی سر این یکی قلبم درد میگیره انگار کلا من یادش میرم 

ممکن توی اون لحظه کار داشته باشه ولی بعدش که میتونه یه زنگ یا یه پیام بده

دقیقااااا همین رو اعصابمه اگه براش مهم بودم حداقلللل پیام میداد همیشه میگه مهمون داشتیم یا وای فای قطعه

منم از همین دارم ضربه میبیتم میدونی انگار عاشق طرف شدم من تا حالا اینجور نشده بودم هر کی اینکارو باه ...

میدونم عزیزم چون برات ارزش داشت و فک میکردی با بقیه فرق داره....

دیگه بهش پیام نده یا زنگ نزن.....اگه زنگ زد یا پیام داد و گفت چرا نیستی و خبری ازت نیست و فلان و ..... بگو ک همش من زنگ میزدم توهم کار داشتی ک گفتم مزاحم نشم دیگه!!!

بذار بفهمه بهت برخورده....به هرحال اونم باید ارزش قائل باشه برای رابطه دوستی ک دارین.

در ضمن هیچ وقت وابسته نباش هیچکس ارزشش رو نداره، تهش خودتی خودت

فعلا...😇👋🏻
میدونم عزیزم چون برات ارزش داشت و فک میکردی با بقیه فرق داره.... دیگه بهش پیام نده یا زنگ نزن.....ا ...

میترسم کل دوستمیمون بهم بخوره بخاطر همین نمیتونم کاری کنم

میدونم عزیزم چون برات ارزش داشت و فک میکردی با بقیه فرق داره.... دیگه بهش پیام نده یا زنگ نزن.....ا ...

احساس میکنم یک ماهم پیام ندم نمیگه کجایی😐😐😐💔💔💔💔💔🥺