2777
2789
عنوان

فال

213 بازدید | 19 پست

ب فال اعتقاد دارین؟بوده واقعا درست دراومده باشه؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

من ت ا رو ت دوس دارم

خب نتیجش درست بوده؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره اعتقاد دارم هروقت فال گرفتم هرچی گفتن اتفاق افتاده 

کجا فال گرفتی؟پیج دارن؟

کجا فال گرفتی؟پیج دارن؟

اولین باری که گرفتم چند سال پیش بود حضوری فالش حرف نداشت الان دوباره پارسال و دو سال پیش فال گرفتم پیجاشون اینا هستن 

Fale_khob نسیم غلامی

Fall_sorayaa  ثریا زلف خانی

Ehsasifall ثنا حسینی

Fall_yasamin.  معصومه سامانی پور 

خیلی خوب بودن من که واقعا راضی بودم 

الان که دو سال گذشته چیزایی که گفتن به حقیقت تبدیل شد؟

فال اینجوریه که مرحله به مرحله اتفاقایی که قراره بیفته رو بهت میگن برای منم آره داره به ترتیب اتفاق میفته 

ولی هیچ فالگیری حتی حرفه ای ترینشون زمان اتفاقا رو نمیتونن تشخیص بدن همه چی رو درست میگن فقط زمانشو نمیتونن تشخیص بدن انگار که خدا نمیخواد بدونن خدا میگه این یکیو دیگه فقط و فقط خودم میدونم و بس 

فال اینجوریه که مرحله به مرحله اتفاقایی که قراره بیفته رو بهت میگن برای منم آره داره به ترتیب اتفاق ...

اخه بعضیا میگن مثلااا ۳وعده دیگه فلان اتقاق میوفته 

حالا از بین این پیجا از کدوم بیشتر فال گرفتی و راضی بودی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز