2777
2789
عنوان

چقد یهو دلم گرفت 😔😔

289 بازدید | 11 پست

راستش سر یه سری مسائل اعتقاداتم کم شده بود یه جورایی با خدا قهر کرده بودم چند روزه که شهر سیاه پوشه پیش خودم میگفتم واقعا مردم اعتقاد دارن !؟ من دختر معتقدی بودم یه سری مسایل تو زندگیم پیش اومد که خدا کمکم نکرد نمیدونم شما اسمشو میذارید مصلحت یا هر چیز دیگه ، ولی همین مسائل زندگی منو خانوادمو نابود کرد 😔😔😔

نمیدونم دلم اروم نیست از یه طرفم معتقدم دینداری و عزاداری فقط مال کسایی هس که خدا هواشونو داره .

خدایا خودت هوامو داشته باش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه اينا مال نگاه اشتباه به رابطه با خداست 

خيلي اشتباهه كه بعضي وقتا خدا رو مسول رفع همه حوائج و مسايل ميدونيم خدا اوسا برسونه ما نيست بايد بي قيد و شرط بخوايش واقعيت اينه كه دنيا يه نظمي داره كه دليل نداره خدا بخاطر ما نظم دنيا رو هر دقيقه بهم بزنه 

ضمن اينكه هنوز آينده رو نديدي نميدونم چه اتفاقي واقعا خوب يا بده

دقیقا بقران همین مشکل تورو دارم من خیلی وضعم خرابه حتی به جایی رسیدم که الکی قسم میخورم بدون ترس&nbs ...

یه کلاهبردار اومد دار و ندار و پس انداز ۴۰ سالگی زندگیمونو برد ، خدا دلش نسوخت برامون برا پدر کارگرم 😔😔برا بدبختیامون برا نداریهامون بی کسی هامون 

خدایا خودت هوامو داشته باش 
یه کلاهبردار اومد دار و ندار و پس انداز ۴۰ سالگی زندگیمونو برد ، خدا دلش نسوخت برامون برا پدر کارگرم ...

هوفف ناراحت نباش همه مشکل بی پولیو دارن حالا بعضیا پولدارن ولی مطمعن باش تو تنها مشکل نداری مام از این مشکلا داریم 

عزیزم شما اصل مطلب رو اشتباه گرفتی 

دنیا بر اساس قواعد و قانون و طبیعت پیش میره که گاه هم بسیار بی رحم هست 

در مسایل شخصی شما چه خوب چه بد خدا دخالتی نداره 

خدا ننشسته که کی با کی ازدواج کنه 

کی چه مریضی بگیره یا نگیره ووووووو  هزاران مورد دیگه 

چه مثبت چه منفی دخالتی نداره 

لطفا کسی ریپلای نکنه

اگر خدا فقط خدای دین دارا بود پس چرا پسر پیامبر با خانواده اش تکه تکه شد؟

پس چرا پاک ترین فرد زمین حضرت ابوتراب علی علیه السلام فرقش شکافته شد؟

پس چرا حضرت زهرا پاک ترین زن روی زمین و آسمان با این وضع به شهادت رسید؟

همینطور بگیر بشمار تک تک امامان و پیامبران و آدمهای خوب دیگه رو

این حرفارو نزنید 

میدونم سختی کشیدی ولی خدا ارحم الراحمیمه

یه کلاهبردار اومد دار و ندار و پس انداز ۴۰ سالگی زندگیمونو برد ، خدا دلش نسوخت برامون برا پدر کارگرم ...

دنیا خیلی بی رحمه بسیار بی رحم تر از این موردی که گفتی براتون پیش اومده 

برای اروم شدنت یک راه وجود داره 

واقعیت رو بپذیر همین