2777
2789
عنوان

زن گرفت..

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بدون خدا دوست داشته که نذاشته زن همچین کثافتی بشی که هیچی از تعهد نمیدونه و انقدر راحت به زنش خیانت کرد

بیچاره اون دختر که با هزار ارزو پا گذاشت توی زندگی این

شک نکن اگه دوست داشت منتظرت میموند و ازدواج نمیکرد داره عیننن سگگگگگ دروغ میگه مرتیکه عوضی

بلاکش کن برای سرگرمی میخوادت و بدون دوست نداره عزیزم پس توی گناهش شریک نشو خوشکلم انشالله یه ادم خوب که لیاقتتو داشته باشه سرراهت قرار بگیره❤❤❤❤❤

اسی ناراحت نشی ولی تمام تاپیکات درباره پسراست ول کن بابا اینقدر خودتو اذیت نکن ان شاء الله ک ی شوهر ...

پس راجع به چی باشه

سالی یه تاپیک میزنم مشورت میگیرم. روتین زندگی مو که اینجا نمیارم

فقط بدون خدا دوست داشته که نذاشته زن همچین کثافتی بشی که هیچی از تعهد نمیدونه و انقدر راحت به زنش خی ...

اره. چقدر نقش بازی میکنن. الان پیش زنه نقش عاشق رو داره پیش من میاد یچیز دیگه میگه. گفتم تو که الان اول رابطه تونه تازه عقد کردین. یعنی طرف تو اوج احساسات نامزدیم میتونه خیانت کنه

من که ندادم

اها ببخش فکر کردم تو اول دادی

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️