2777
2789
عنوان

زن گرفت..

1195 بازدید | 66 پست

سلام من مدتها اینجا نبودم. نمیدونم چرا ازدواجم جور نمیشه. با هرکی اشنا میشم یا بدردنمیخوره یا هرچی..البته کیس هم کم شده.

حرف اصلیم از تاپیک اینه که یه نفر یک سال پیگیر من بود. باهم مجازی ارتباط داشتیم. دوست بودیم نه دوست دختر پسر. خیلی اصرار میکرد همو ببینیم. من نمیخواستم چون نمیخواستم ارتباط الکی بین مون شکل بگیره. ولی این اواخر خیلی اصرار داشت برنامه داشت برای ملاقاتم ذوق داشت. ولی خورد به وضعیت قرمز کرونا و منم رفتم شهرستان مدتی و خلاصه ندیدمش. بعد یهو دیدم زن گرفت! یعنی الان عقده. گفتم عه؟ تو که ازدواجی نبودی!؟ گفت مامانم اصرار میکرد دختره فامیلمونه مام سنتی هستیم و این حرفا. گفت توام که هیچویت نیومدی ببینمت. منم به روی خودم نیاوردم و آرزوی خوشبختی کردم و گفتم مزاحم نمیشم خدانگهدار. بعد میبینم باز پیام داده. میگه دوسِت دارم و میخوام داشته باشمت و نمیخوام ازدستت بدم و این حرفا. گفتم الان زن داری! گفت مهم نیست! توام عشقمی!! منم بی محلش کردم. ولی میدونم باز ول کن نیست. نمیفهمم این چه زن گرفتنی بود و حالا چه گیریه به من داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفاش الکیه خامش نشو اگه دوست داشت هزارسالم پات میموند ولی زن نمیگرفت

یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵

این دیگه میخواد زاپاس داشته باشه

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

زن گرفتنش که خب خودتم مقصر بودی

بدبخت دیگه چقدر باید التماست میکرد که قبول کنی ؟

بخاطر دل اون دختر هم که شده ، خط تو عوض کن و دیگه جواب شو نده

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

تو میان وعدشی:)

فق میخاد باهات سرگرم شه

این مدل ادما ی تار موی زنشونم با دیگران عوض نمیکنن چ برسه ب ادمی ک تاخالا یبارم‌ندیدتش

حواست باشه بازیچه نشی :) بلاکش کن

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺