2777
2789

لطفا این لیستم اگر چیزی کم داره بگید . خیلی وقته فاصله گرفتم از درس . ..

واسه کنکور تجربی 

رشتم قبلا ریاضی بوده 

رتبه خوب میخوام 

عربیم ضعیفه 

زیست : نشر الگو . خیلی سبز . پینوکیوماز

فیزیک: الگو. میکرو نقره ای. خیلی سبز

ریاضی: جامعه خیلی سبز. مهرو ماه

شیمی : جامع خیلی سبز . نشر الگو . گاج نقره ای . مبتکران

عربی: جامع خیلی سبز 

دینی : جامع الگو . میکرو گاج . سفیر خرد 

ادبیات : الگو موضوعی  . گاج سبز موضوعی. جامع خیلی سبز

زبان: مبتکران . میکرو طلایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست همینا رو دوستم داشت رتبه ۱۴ آورد 😁

ولی من همشو نگرفتم 

⁦✧*。 ⁩⟨⟨من به هرچیزی که فکر کنم به آن می رسم 😎⟩⟩........ 🤞🏻یه بز شاخدار هیچوقت بیخیال رویاهاش نمیشه 🤘🏻............ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💎
درست همینا رو دوستم داشت رتبه ۱۴ آورد 😁 ولی من همشو نگرفتم 

ممنونم دعا کن رتبه منم خوب بشه . جزوه خاصی هم داشت ؟ کلاسم میرفت؟ 

به نظرت دیدن فیلمای آموزشی خوبه؟

خوب من دوستام امسال کنکور تجربی دادن. یکی از دوستام رتبه سه رقمی آورده 

تحربه های رفیقم اول اینکه برای هر درسی یه منبع کافیه زیاد کتاب های مدل متفاوت برندار چون باعث میشه گیج بشی 

استفاده از فیلمای آموز‌شی زیاد درست نیست چون فیلمای کنکوری راجت میاد لقمه میجوه میزاره تو دهنت دیگه خودت تلاش نمیکنی آدم خودشهر چه بیشتر در گیر تر بشه راحت یادش میمونه..... 

💜💜army for ever 💜💜

استفاده از فیلمای کنکوری موقعی خوبه که شما درس خودت وارسی کرده باشی نفهمیده باشی اون موقع بری سراغ دی وی دی 

گفتم از هر درس یه منبع تستای اون میزنی، تستایی که نزذی و شک داشتی و دوباره بزن و پاسخ نامه رو کامل بخون. 

تستاییی که نکته داشت نتونستی بزنی بغلش علامت بزن به دردت میخوره برا مرور 

💜💜army for ever 💜💜

اینقدر تا میتونی تست بزن،. اصلا به نظرم سعی کن تسلط روی کتاب با خوندن بالا نبری با تست بالا ببری، کنکور یه مسابقه ای که بر اساس دانش نیست تو دانشت زیاد باشه ولی تستی بلد نباشی چون تله های تستی زیاده و مدل ها متفاوت نمی تونی رشته خوبی بیاری حالا هر چقدرم کتاب حفظ باشی، مرور میخوای بکنی تست بزن اولویت تست باشه 

💜💜army for ever 💜💜
ممنونم دعا کن رتبه منم خوب بشه . جزوه خاصی هم داشت ؟ کلاسم میرفت؟  به نظرت دیدن فیلمای آموزشی ...

عزیزم 😍 انشالله ک ب هدفت می‌رسی 

ما هر دو مون مدرسه سمپاد بودیم اون ۱۴ آورد من حوالی ۱۰۰۰۰😓،( قراره پشت بمونم ) کلاس نه نمیرف ، فیلم آموزشی هم بعضی وقتا نگا میکرد ولی کتاب تست زیاد حل میکرد، باهوشم بود 

⁦✧*。 ⁩⟨⟨من به هرچیزی که فکر کنم به آن می رسم 😎⟩⟩........ 🤞🏻یه بز شاخدار هیچوقت بیخیال رویاهاش نمیشه 🤘🏻............ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💎

هر کتاب تستم دوبار بزن، تمام اینایی که دارم برات میگم حرف دوستم و معلممون که پسرش پزشکی آورد پارسال، ببین یک کتاب تست داشته باش اون ده بار بزن و پاسخ نامه اش بخون برای هر درسی وقتی فهمیدی تسلط پیداکردی برو کتاب جدید بخری چه کتابی آی کیو برا هر درس تجربی آی کیو جامع بخر بزن. سطح سوالات آی کیو بالا خوب آماده ات میکنه 

💜💜army for ever 💜💜
عزیزم 😍 انشالله ک ب هدفت می‌رسی  ما هر دو مون مدرسه سمپاد بودیم اون ۱۴ آورد من حوالی ۱۰۰۰۰😓، ...

ممنونم انشالله امسال قبول میشی شما خم چیزی که میخوای

ممنونم انشالله امسال قبول میشی شما خم چیزی که میخوای

ممنون

انشالله 😍♥️

2790
2778
2791
2779
2792