بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره من انقدر خوب خوندما عاشقش بودم ۶ ترمه تموم کردم با معدل ۱۹ ب بالا 😍
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
نه عزیزم میخام ی سال برا کنکور انسانی بخونم ببینم میتونم تربیت معلم قبول شم یا نه..
بدون کنکور میتونم برم ارشد بالینی بخونم، چون معدل الفم و نفر اولم.
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
وااا بالینی برو هیلی خوبه ک من امسال کنکور دارم استرس دارم خیلی نمیدونم از هر درس ی منبع بخون ...
سه سال فرصت دارم از این امتیازم استفاده کنم.. عزیزم برا هر درس باید سه چهار تا منبع بخونی 😑
واااایی خب بخوام برا هرکدوم ۳ تا بخونم میشه ۲۷تاهرکدوم کتاباهم ۷۰۰ الی ۱۰۰۰ ص هست چجوری میشه اخه از ...
اره عزیزم یا هم ی کاری کن کتابای مدرسان شریف رو بخون برا هر درس
مدرسان شریف خوبه پکیج کامل روان شناسی بالینیشو بخرم بنظرت؟
اره عزیزم خیلی تکمیله کتاباش..