2821
2789
عنوان

درددل

204 بازدید | 16 پست

سلام خوبین

تاحالا پدرمادراتون جلوی همسرتون دعوا کردن و کلی حرف خیلی زشت بهم بزنن

دوس داشتین اب بشین اونجاااااا 

خداجووووونم بخاطر انچه دادي و هرانچه ندادي شكر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر و مادر من حتی جلو فرزندانشون هم باهم بحث نمیکردن

و مهم تر اینکه اصلا تو عمرشون حرف زشت به زبون نیاوردن

نور به قبرش بباره بابام

بزرگترین افتخار زندگیم اینه که چنین آدمایی پدر و مادرمن

من از همون اول به شوهرم گفتم مامان بابام خیلی دعوا میکردن و تفاهم ندارن و منم بخاطرش خیلی آسیب دیدم همسرمم تا حالا سرکوفت نزده برعکس دلداریم میده ، شوهر آدم نزدیک ترین شخص زندگی آدمه 

متاهل هستم
من از همون اول به شوهرم گفتم مامان بابام خیلی دعوا میکردن و تفاهم ندارن و منم بخاطرش خیلی آسیب دیدم ...

درسته عزیزم

هرکس یع اخلاقی داره

امیدوارم عمسر منم همینطور باشه

اگه تو به خانوادش احترام بزاری حتما اونم حرفی نمیزنه چون اختلاف خانوادت به تو ربطی نداره که تو گناهی ...

درسته عزیزم کاش همه اتقد فهمیده باشن

شوهر خاهرم ک همونجا بع خاهرم گفت اگر تو مصه مادرت باشی یه زن نه دوتا زن میگیرم

سلام عزیزم. من تجربه زندگی مشترک ندارم اما میتونی یکبار جریانو پیش بکشی و اعصاب خوردی پدر و مادرت رو توجیه  کنی مثلا بگی سر فلان موضوع(یک موضوع الکی اما تا حدی قابل قبول) اعصابشون بهم ریخته بود و بهشون فشار اومده بود... اما از روی زندگی بقیه میگم هیچوقت خانوادت رو پیش همسرت پایین نیار یا پشت سرشون بدشون رو به همسرت نگو، چون خودت در این صورت مجوز توهین و تحقیر خانوادت رو میدی

آرزوها به لباس میمانند، گاهی وقتی به آنها میرسی که دیگر اندازه ات نیستند💔
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792