بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خورشت بامیه واقعاً خوشمزست؟تا به حال درست نکردم چون یه جور غلضت داره
آره عزیزم خوشمزست زیاد بامیه توش نریز من فقط برا بچم یه دهتایی میذارم منوهمسرم فقط خورشتشو میخوریم من سیب زمینی هم میذارم برا همسرم
مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست
شبا برنج میخورید؟ من اکثر شبا شام نون پنیر سبزی گوجه انگور. یا تخم مرغ و سیب زمینی ابپز با سبزیجات. ...
منم دوست ندارم شام برنج بخورم ولی همسرم تنها وعده ایه که خونس مجبوریم
عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
شبا برنج میخورید؟ من اکثر شبا شام نون پنیر سبزی گوجه انگور. یا تخم مرغ و سیب زمینی ابپز با سبزیجات. ...
اتفاقا اینا خوبه
ما خودمون اجیل و میوه میخوریم
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید