بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چجوریه بازار کارش من همش فک میکنم تا دکتر پوست هست اولویت دکتره
دکتر برات دائمی کار نمیکنه که همیشه مراقب پوستت باشه.یه مشکل داری میری پیگیری میکنی یه مدت دارو میخوری خوب میشه دیگه کار نداره برمیگرده برنمیگرده.این یکی.دوم اینکه دکتر برا مواقع حساسه.نه مثلا چهار تا جوش و لک و چروک داری بری دکتر.چون تو واسه چهار تا جوش و لک بری دکتر اون دارو ها عوارض داره ولی فیشال عوارض نداره.یه اسکین تراپیست اندازه یه پزشک بلده.فقط دستگاه های زیر دستشون متفاوته.پزشک کارش بیشتر بیماریه.من خودم بیماری پسوریازیس دارم.براش دکتر میرم از بچگی.ولی برای مراقبت از پوستم نمیرم پیش پزشک.میدونی چی میگم کاربردشون متفاوته
در امدش خوبه ولی من چون تازه کارم یکم هنوز جا نیوفتادم به نسبت کسی که چند سال کار کرده کم ترم.زود در امدت میره بالا.و اینکه الان شروع کنی بهتره.چون هنوز فرهنگش جا نیوفتاده تا جا بیوفته همه بخوان برن تو کار کشته و با تجربه ی اونکاری
اگر میخوای با گوشی کاری کنی به لینک زیر سر بزن قبلش توضیحات رو کامل بخون https://asad ...
شما خودت انجام دادی ؟
یا از خودشونی داری تبلیغ میکنی ؟
خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان مرســـی ، اَه