mahiei مدیر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 231 عنوان رتبم ... | مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 49 پست رتبه من شده ۲۲۰۰ تراز ۸۵۰۰منطقه۱کسایی که فرهنگیان رفتن یا اطرافیانشون فرهنگیانی بودن ، من با این رتبه و تراز شانسی برای دعوت شدن به مصاحبه دارم؟استان خراسان رضوی خیلی نا امید شدم و اعتماد بنفسم اومده پایین🤦♀️ 1400/05/20 | 16:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghashang88 عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 619 دندانپزشکی آزاد شیراز هم بگید اگه میدونید فک کنم هزار و خورده ای یا کمتر
دههشصت عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 1192 مرسی عزیزم میشه برای خوشبختی کامل دو تا داداشام صلوات بفرستی؟ انشاالله خودتم که الان داری میخونی حاجت بگیری.
mahiei مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 231 ببخشید کسی ک بهار آینده ۲۲ سالش میشه میتونه کنکور ۱۴۰۱ شرکت کنه ؟ سن فرهنگیان برا کنکور ۱۴۰۰ ... امسال تو دفترچه سن رو زدن ۲۲ بعد بچه ها اعتراض کردن دوباره برگردوندن ۲۴ الان هم بیشتر مشاور ها میگن ۲۴ میمونه ولی به نظره من این سنجش و فرهنگیان یه حرفشون درست نیست و نمیشه اعتماد کرد و ریسکه
hilda_97 عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 190 منم حاجی آبادم رتبه ات خوبه اصلا به حرف دیگران گوش نده فرهنگیان رو میاری عزیزم من دانشگاه فرهنگیان میخونم دوترم دیگه انشاالله فارغالتحصیل میشم میرم سر کلاس
sh_shaqayeq عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 2997 عزیزم من دانشگاه فرهنگیان میخونم دوترم دیگه انشاالله فارغالتحصیل میشم میرم سر کلاس ببخشید اشتباه ریپ زدم فقط خواستم بگم منم برای حاجی آبادم😂😐♥️موفق باشی گل ♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه