2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 18 پست
خوشبخت بشید گلم پس ی سوال دیگم بپرسم ازتون من دوست ندارم انتخاب شم دوست دارم انتخاب کنم دوست دارم مث ...

اره. من دونستم ک اون منو دوست داره. چیزی کم نداشت. ن قیافه ن تیپ ن وضع مالی. هیچیش بد نبود 

اول خانوادشو فرستاد ک خانوادم مخالفت کردن

بغد خودش برام زنگ زد. یکم باهم حرف زدیم خیلی ازش خوشم اومد. خیلی. بعد چند بار ک باهاش حرف زدم اینقد ابراز علاقه کرد ک منم عاشقش شدم... 

من هیچوقت دوست نداشتم سمت کسی برم. دوست داشتم یه مرد ایده آل طرفم بیاد و منم بپذیرمش

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
ن بابا خب تو شاید حس کردی میخادت گفتی این معلومه من اصن براش اهمیتی ندارم بهش بگمم همون اول ردم می‌ک ...

نه خب قبولم نکرد که 

بهم گفت نه 

ولی خب میگم که پشیمون نیستم حداقل حسرت نمیشه برام که کاش میگفتم 

📍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خب قبولم نکرد که  بهم گفت نه  ولی خب میگم که پشیمون نیستم حداقل حسرت نمیشه برام که کا ...

میدونم چی میگی 

منم میخاستم بهش بگم کلی خودمو آماده کرده بودم کلی رو پیجم کار کرده بودم چون میدونستم چ سبک زندگی رو دوست داره ک بیاد بمونه یهو ی چیزی بشه ریپلای بزنه یا من بزنم بهش بگم و بریم جلو 

ولی حتی نذاشت تو پیجش بمونم زد ریمو کرد تو زندگیش ک عمرا نمیزاره 

من خیلی هارو دیدم همبازی بچگی بودن بعد مدتی ک همو دیدن عاشق شدن ازدواج کردن ولی برا من اینجوری نبود انگار :)

اره. من دونستم ک اون منو دوست داره. چیزی کم نداشت. ن قیافه ن تیپ ن وضع مالی. هیچیش بد نبود  او ...

آخه ب نظرم هر آدمی با اولین نگاه جذب یکی میشه برای منم هم بوده اینجوری ولی همون اول رد کردم البته اگر یکم اصرار میکردن بلکه میشد 😂 ولی دیگ ی جور گفتم نمیخام طرف الفرار