2777
2789
عنوان

عشق

191 بازدید | 18 پست

به نظرتون آدم میتونه عشق رو تجربه کنه؟ 

یا مثلا اونایی ک میگن ما عاشقانه ازدواج کردیم راسته!؟ 

آخه میگن عشق واقعی وجود نداره یا اگ دوتا  آدم عاشق باشن ممکن نیست کنار هم بمونن یکیشون میمیره با ی جوری جدا میشن 

حس میکنم همه ی اونایی ک ازدواج میکنن حتی با عشق واقعیت نداره عشقشون فقط دوست داشتنه با عادته

چون آدم کسی ک دوستش داشته باشه کنار باشه پیشش بخنده راه بره دستشو بگیره باید بیافته بمیره از خوشی یعنی ب نظرم اون همه خوشبختی محاله

ما هفت سال عاشق هم بودیم و بهم رسیدیم😊

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین فکر رو میکنم چطور اینایی که عاشقن از خوشی نمیمیرن😂

زنان قوی؛ درد های خود را مانند کفش پاشنه بلند میپوشند؛ مهم نیست چقدر اذیت میشوند؛ شما فقـط زیبایی آنها را میبینید:)                                             #فیمینیست💙
منم همین فکر رو میکنم چطور اینایی که عاشقن از خوشی نمیمیرن😂

دقیقا چون من عاشق یکیم عکساشو میبینم میمیرم زنده میشم بعد فک کن این شوهر من بشه از خوشحالی همونجا سکته میکنم 

آره راست میگی خیلی از رابطه هایی که میگیم عشقه عشق نیست و هیجان و وابستگیه 

ولی من الان دیووانه وار عاشق ینفرم که وقتی اسمش میفته رو گوشیم قلبم از استرس و اشتیاق میخواد در بیاد و فکر میکنم به خاطر همینه که نمیشه باهم اوکی شیم و رابطه ای رو شروع کنیم 

یعنی قشنگ متوجهم عشقه همش چهرش خندش جلو چشممه صداش تو گوشمه 

اولین باری که کنارش نشستم استرس گرفتم اولین بار بود دلم لرزید واسه یکی 

📍❤
ما هفت سال عاشق هم بودیم و بهم رسیدیم😊

خوشبخت بشید گلم پس ی سوال دیگم بپرسم ازتون من دوست ندارم انتخاب شم دوست دارم انتخاب کنم دوست دارم مثلا ی پسری ک دوسش دارم حس دارم بهش اونم یهو عاشق من بشه نمیخام مثلا یکی بیاد بگه من دوست دارم منم مجبور شم اونو بخام ی چیزی مث فیلم ها میخام انگار تو چجوری عاشق شدی؟ یعنی طرف پیش داد قبول کردی بدون حس قبلیت؟ 

آره راست میگی خیلی از رابطه هایی که میگیم عشقه عشق نیست و هیجان و وابستگیه  ولی من الان دیووان ...

من تا حالا تجربش نکردم عاشق شدم خیلی اونم الانم عاشق یکیم ک رسیدن بهش محاله 

کلا من خدای دلبستن ب چیزی های محالم 

من تا حالا تجربش نکردم عاشق شدم خیلی اونم الانم عاشق یکیم ک رسیدن بهش محاله  کلا من خدای دلبست ...

عزیزم هیچ چیز تو این دنیا محال نیست 

عشقم دست آدم نیست وقتی اون تو مسیر زندگیت قرار گرفته و عاشقش شدی بدون یجایی توی تقدیره از خدا بخواه هیچ چیز ِغیر ممکن نیست

شاید الان بهت بگم فکر بد بکنی ولی عشق من دوست نامزد سابقمه یعنی به این صورت اشنا شدیم 

و از اون ادماست که همیشه میگم خدایا اگه نامزد سابقم نبود من هیچ فقط با اون اشنا نمیشدم

انقدر که نامزدم منو اذیت میکرد 

دوستاشو دعوت میکرد جلوشون بهم توهین میکرد این همیشه پشتم درمیومد احترام و توجهی که از طرف اون میدیدم از طرف نامزدم ندیدم 

نامزدم منو کتک میزد بهم خیانت میکرد شکاک بود زندانیم میکرد خسیس بود یکی تو سن من حقش این نبود 

جدا شدم 

بعد از گذشت 6 ماه ک همش بهش فکر میکردم یبار بهش گفتم گفت منم دوستت دارم ولی رابطمون اشتباهه 

دیگه چیزی نگفتم ولی بعدش خودش 4 بار بهم پیام داد و حالمو پرسید 

حالا نمیدونم چی بشه دلم دیگه تاب دوری نداره😔

📍❤
عزیزم هیچ چیز تو این دنیا محال نیست  عشقم دست آدم نیست وقتی اون تو مسیر زندگیت قرار گرفته و عا ...

امیدوارم بهش برسی گلم و خوشبخت ترین باشی 

ولی من فک نمیکنم ب کسی ک میخام برسم چن روز پیش دلمو زدم ب دریا رفتم فالوش کردم اومد فالو کرد استوریمو دید بعدش فردا ریمو کرد رفت ب دخترا لک نمیده البته فیکمم ی پیج اموزشیه ک فالو کرده استوری اینا نمیبینه هر چی میزارم ولی واسه خودمو دید و صبحش زد ریمو کرد حداقل نزاشت من پیجشو ببینم دوتامونم زد پاک کزذ

همبازی بچگی هم بودیم پسز پسر عموی بابام   

زیاد رفت و امدم نداریم و فک کنم زیاد منو ندیده 

ولی من تو اینستا همش دنبالش میکنم با فیکم 

ولی ی جوری زد تو ذوقم چن روز پیش کلا دیگ سعی میکنم بهش فک نکنم 

خیلی دوست دارم عشق و باهاش تجربه کنم ولی همیشه ب چیزی محال دل میبندم 

ب چیزای ک شدنش ب ی معجزه نیاز داره 

امیدوارم بهش برسی گلم و خوشبخت ترین باشی  ولی من فک نمیکنم ب کسی ک میخام برسم چن روز پیش دلمو ...

بنظرم دلو بزن به دریا بهش بگو 

من پشیمون نیستم که گفتم حداقلش اینه بدهکار دلت نیستی 

📍❤
بنظرم دلو بزن به دریا بهش بگو  من پشیمون نیستم که گفتم حداقلش اینه بدهکار دلت نیستی

ن بابا خب تو شاید حس کردی میخادت گفتی این معلومه من اصن براش اهمیتی ندارم بهش بگمم همون اول ردم می‌کنه