panah_rp مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 1266 عنوان سرترالین 155 بازدید | 6 پست سلام دوستان..من توی نینی سایت سرچ کردم راجع به مشکلم ولی چیزی دستگیرم نشد..میشه دوستانی که سرترالین مصرف کردن...بگن که پریودشون به تعویق افتاده یا نه؟کلا میشه از عوارضی که قرص براشون داشته بگن؟ 1400/05/20 | 11:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moniiiiix عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 565 برای من عوارضی نداشته. پریودم رو هم تغییری نداد.خیلی خیلی کم باعث خوابالودگی میشد که با قهوه قبل حله. در جستوجوی خودم زندگی را دور میزنم...
moniiiiix عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 565 وای چرا الان یادم اومد: روی میل جنسی تاثیر منفی داشته. همین. در جستوجوی خودم زندگی را دور میزنم...
panah_rp مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 1266 وای چرا الان یادم اومد: روی میل جنسی تاثیر منفی داشته. همین. میل جنسیم کم شده...مثلا ا ر گ ا س م نمیشم....ولیکن پریودم ۵ روزه به تعویق افتاده...میترسم بیبی چک بزنم...که یه وقت مثبت دراد... :(((((
moniiiiix عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 565 میل جنسیم کم شده...مثلا ا ر گ ا س م نمیشم....ولیکن پریودم ۵ روزه به تعویق افتاده...میترسم بیبی چک بز ... میل جنسی رو ب دکتر بگی جینسینگ میده بهت. البته قاعدتا اگر دکتر خوبی باشه خودش ویزیت بعدی ازت میپرسه ببینه مشکلی داری یا نه.ولی برای من روی پریود اصلا تاثیری نداشت. در جستوجوی خودم زندگی را دور میزنم...
adghu عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 1656 روی من خیلی عوارض داشت وایاولین بار خوردم گفتم شاید چیز دیگه ایسه بار امتحان کردم حالت تهوع شدید در حد بالا آوردن معده ام به شدت بهم میریخت هیچی نمیتونستم بخورم وای به حدی بی قرار میکرد اصلا نمیتونستم بخوابم شاید باورش سخت باشهاما عوارضش بود
panah_rp مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 1266 روی من خیلی عوارض داشت وای اولین بار خوردم گفتم شاید چیز دیگه ای سه بار امتحان کردم ... منم این عوارضو دو سه روز اول داشتم ولی خوب شدم ...:)