2777
2789
عنوان

جنسیت ان تی

245 بازدید | 19 پست

سلام خانمها،حالم خیلی بده،دیروز سونو ان‌تی دادم بهم‌چیزی نگفت ولی طبق نظریه ناب گفتم دختره به همسرم،از دیروز مثل ادمهای عذادار شده داذم خفه میشم از بغض،کسی نظریه ناب دقیق میدونه شاید من اشتباه کرده باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟مگه چندتا دختر دیگه داری؟؟؟؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
دارم دیوونه میشم دلم خیلی شکسته

اوهوم میفهمم.مگه جنسیت دست مادره که اینجوری میکنن. نذار حس مادرانت رو خدشه دار کنه نسبت به نی نیت.فقط از خدا بخواه سالم باشه و جنسیتش هر چی بود به دل شوهرت بندازه.

اوهوم میفهمم.مگه جنسیت دست مادره که اینجوری میکنن. نذار حس مادرانت رو خدشه دار کنه نسبت به نی نیت.فق ...

باورم نمیشد اینطوری بشه قبلش همش میگفت فرق نداره بعد یهو گفتم احتمال زیاد دختره یهو ساکت شد همش اخم میکرد ساعت ده شب  رفت خوابید

باورم نمیشد اینطوری بشه قبلش همش میگفت فرق نداره بعد یهو گفتم احتمال زیاد دختره یهو ساکت شد همش اخم ...

شاید بابت این موضوع نبوده.حس مسوولیت پذیری پدرانه و... ذهنشو مشغول کرده.

اولیه والی کل خواهراش و برادراش پسر دارن کلا جو خانوادشون بشدت پسر دوسته 

پس بشین و ببین چقدر این فندقی عزیز میشه..جوری که باباش دل نداره کسی به دخترش دست بزنه😍تو خودتو ناراحت کاراش نکن..شوهرمن که پسر دوس داشت و منم پسر حامله بودم بهم نگاه نمیکرد چون کلا میگفت من بچه دوس ندارم..فکرکن من چی کشیدم دیگه

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

خانواده شوهر منم به شدت پسری هستن .همسرم براش فرقی نمیکرد ،خودمم تو بارداری از خدا خواستم که بهم دختری بده آروم جونم باشه.وقتی هم دخترم دنیا اومد شوهرم چشماش برق میزداااا از شدت خوشحالی.

اونقدم با کلمات قشنگ صداش میکنه که آدم دلش ضعف میره واسه این پدر دختری

یه ماه پیش دختر عموش گفت شما پسری هستین محسن ناراحت نشد بچه اش دختر شد.شوهرم جواب داد: حالا کی گفته من پسری هستم؟!دخترم همه وجودمه،جونم به جونش بنده...می‌بینمش روحم تازه میشه.نه اینکه الان یه دونه اس اینو بگم.ده تا دخترم خدا بهم بده با جون و دل میپذیرم...

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...