2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنین

77 بازدید | 12 پست

من ۲۰ سالمه و شوهرم ۲۷ سالشه من با شوهرم سر موضوع های مختلف بحث و دعوا داریم تا جایی ک دیگ دوتامون هم نتونستیم تحمل کنیم و داره ب طلاق میکشه،  بهم میگه تو حق نداری ب جز من با فرد دیگه بری بیرون فرد دیگ منظورش مادر و پدرمه ،اصلا اجازه نمیده باهاش بیرون برم اگ در روز بیشتر از یه بار مادرم بهم زنگ بزنه میگه  اون با چ حقی بهت زنگ میزنه واقعا حرمت بینمون شکسته حتی تا جایی ک بهم دست بلند کرده حتی تو این دوسال ک ما ازدواج کردیم بهم کلید خونه رو هم نداده ،نمیذاره کسی جز خانوادش بیاد خونه ما میگه من پول ندارم خرج شکم خانوادت کنم  ،حالا ب نظرتون چیکار کنم دیگه مغزم نمی‌کشه، و میخوام طلاق توافقی بگیرم تموم شه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره گلم حتما طلاق بگیر شوهرت به یه برده نیاز داره که بخودش وخانواده ش سرویس بده.

کوچکترین حق رو از تو گرفته یه زنگ زدن وبیرون رفتن با خانواده طبیعی هست شوهرت مشکل داره .

خداروشکر بچه نداری خودت نجان بده ازنو زندگیت بساز

#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
نمون. الانکه بچه نداری برو طلاق بگیر. اگه بچه بود مشکلت بزرگتر میشد. ب حرف اینو اونم گوش نده 

بخدا مشکلم بیشتر از اون چیزی هست ک اینجا نوشتم ،بهم میگه اگ مهریه نبود ی دقیقه هم نمیموندم منم گفتم اگ اینجوریه منم طلاق توافقی میخوام