2777
2789

زودتر برو که زیاد گشنگی نکشی بعد یچیزی بخر بذار تو کیفت نمونه خون که ازت گرفت بخوریش. من موقع هایی که آزمایش داشتم تا از خواب پا میشدم فوری میرفتم واسه آزمایش. اخه گشنه میموندم حالم بد میشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زودتر برو که زیاد گشنگی نکشی بعد یچیزی بخر بذار تو کیفت نمونه خون که ازت گرفت بخوریش. من موقع هایی ک ...

پس امروز نرم چون هم رویس رفتم هم خرما خوردم اسید معدم دیوونم میکنه صب زود 

عزیزم ی سوال دیگ

من ۶ اذر اخرین پریودم ینی الان حدودا۶ هفتمه درسته؟

دکتر سونو و ازمایش نوشته

ولی همه میگن سونو تو هفته ۸ بدید ک قلب تشکیل بشه

الان نمیدونم چی کنم کروناهم اوضاعش خراب نمیخام هی برم دکتر میگم بزارم یهو هفته دیگ برم ؟ک ب تکرار نرسه؟

👪
پس امروز نرم چون هم رویس رفتم هم خرما خوردم اسید معدم دیوونم میکنه صب زود  عزیزم ی سوال دیگ م ...

ازمایشت چکاپ کامله و آزمایش ادرار هم داره. پس بذار یدفعه فردا برو. آخرین پریودت ۶ آذر بود؟ اشتباه تایپ نکردی؟

ازمایشت چکاپ کامله و آزمایش ادرار هم داره. پس بذار یدفعه فردا برو. آخرین پریودت ۶ آذر بود؟ اشتباه تا ...

ع ببخشید ۶ تیر 

الان ۶ هفتمه درسته؟

میگن الان برم قلب نشون نمیده و دکتر میگ باز هفته ۷ یا ۸ برم

👪

معمولا هم قلب توی هفته هشت تشکیل میشه یعنی هفته هفت که کامل شد دو سه روز بعدش برو. سونوگرافی  زیاد هم خوب نیس. زودتر بری یه وقت قلب تشکیل نشده باشه دوباره کاری میشه استرس هم میگیری

شش هفته سه روز هستی 

میشه برامنم حساب کنی گلم من ۳۰خرداد آخرین پریودم بود ولی میدونم ک ۹یا۱۰تیر بود ک اقدام داشتم حالا نمیدونم ازکی باید حساب کنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من تجربه خودم میگم حالا شما هر جور صلاح انجام بده من توی هشت هفته به دکترم اصرار که سنو قلب بنویس بعد اون گفتش توی یازده هفته باید بری سنو ان تی فقط چند هفته صبر کن چرا دوبار هزینه بدی منم نرفتم قلب فقط ان تی رفتم خدارو شکر سالم بود 

خدایا شکرت
معمولا هم قلب توی هفته هشت تشکیل میشه یعنی هفته هفت که کامل شد دو سه روز بعدش برو. سونوگرافی  ز ...

دقیقا

هم سونو زیاد میترسم

هم کرونا اینجا خیلی وحشتناک 

دوستمون میگ ۶ هفته و ۳ روزمه ینی هفته دیگ ک میشم ۷ هفته و ۳ روز برم اوکی؟

میگم ازمایش و سونو همون موقع برم ک یجا ببرم پیش دکتر

👪
2790
2778
2791
2779
2792