2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باید بری جلو آفتاب، آفتاب بگیری 

یعنی بعد آمپول و قرصا آزمایش دادی بازم پایین بود؟

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
دوز قرصتو بیشتر کن من فقط قرص مصرف کردم 

دکترم تجویز کرد آمپول هم ۳ تا زدم دوباره رفتم آزمایش دادم اما هنوز پایینه تو چه مواد غذایی هست میگن آمپول وقرص هم حدی داره زیادیش خطرناکه

خدایاشکرت

دوز قرصتو بیشتر کن من فقط قرص مصرف کردم 

زیر نظر پزشک باید ویتامین دی مصرف کرد، اگه زیاد بشه مثل بقیه ویتامینها نیست که دفع بشه

آسیب میزنه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بله هنوزم پایینه خیلی ضعیف ونحیف شدم  

چه ربطی به ضعیف و نحیف شدن داره به خودت تلقین نکن

جلو آفتاب برو

مانتو آستین کوتاه هم بپوش‌ ساق و اینام نپوش

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
زیر نظر پزشک باید ویتامین دی مصرف کرد، اگه زیاد بشه مثل بقیه ویتامینها نیست که دفع بشه آسیب میزنه

چرا جذب نمیشه کمبودش باعث چی میشه دکترم همراهش هم کلسیم خارجی هم داد اما بازم بالا نرفت جلوی آفتاب هم میرم 

خدایاشکرت

هر شیش ماه به امپول 300 هزار میزنم  مولتی ویتامینم همیشه میخورم  تازه زیادم دارم

به منم آمپول ویتامین دی داد شما هم آمپول ویتامین دی میزنید هفته ای یکبار تا ۳ هفته زدم با قرص اما دوباره آز دادم بالانرفته 

خدایاشکرت